MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Minimenhely- ahol az ebcsont beforr
2009.10.11.
A NOÉ Állatotthon Alapítvány Minimenhely részlege 10 éve nyitotta meg kapuit az árva, bántalmazott, halálra ítélt állatok elõtt. 2004. tavaszán 100%-osan önkéntes munkával, állatbarát önkéntesek összefogásával készült el az elsõ tíz kennel.

A projekt a Noé Állatotthon máig legnagyobb és legsikeresebb programja tulajdonképpen egy rehabilitációs program, ami azért jött létre, hogy szervezetten végezhessük a sintértelepeken halálra ítélt állatok mentését, gyógykezelését, rehabilitációját és örökbe adását – egyszóval, hogy még egy esélyt nyújtsunk azoknak az állatoknak, akikre a biztos halál várna.
Ilyen kezdeményezés Magyarországon akkoriban még nem volt, így itt volt az ideje, hogy valaki felvállalja ezt a nagyon nehéz és fájdalmas, de szép feladatot. A program annyira sikeresnek bizonyult, hogy késõbb az eredeti célkitûzés mellett egyre több közvetlen életveszélyben lévõ, megkínzott állatot is fogadhatott a MiniMenhely-részleg.
Minden nehézség ellenére, önkénteseinknek hála, fantasztikus eredményeket értünk el a tíz év alatt. A projektet lelkes önkéntesek mûködtetik, akik család, munka, iskola mellett mentik a súlyosan rászoruló kutyákat.
Mivel itt az esélytelenek kaptak és kapnak mégegy esélyt, ezért rengeteg az idõs, beteg, sérült kutyánk, akiket különösen nehéz örökbe adni. Minden kutyánk oltva, ivartalanítva, egyedi azonosító chippel ellátva, kétlépcsõs örökbefogadási rendszerben keres gazdát. Adományt nem kérünk a kutya örökbefogadásakor, de köszönettel fogadunk, hiszen állami támogatást nem kapunk, csak az adományokból és az egyszázalékból tartjuk fent állatotthonunkat. Amennyiben egyetért céljainkkal és pénzadománnyal szeretné támogatni a MiniMenhely-program mûködését, az alábbi, elkülönített bankszámlaszámon teheti meg ezt.

Noé Állatotthon Alapítvány
Bankszámlaszám:11710002-20084606Adója1%-val is támogathat minket

Noé Állatotthon Alapítvány
Adószám:18169696-1-42
Kapcsolat: orokbefogadas@minimenhely.hu / info@minimenhely.huKérjük jöjjön el hozzánk és gyõzõdjön meg személyesen arról,hogy támogatása jó helyre kerül.
Köszönjük Támogatását a NOÉ Állatotthon Minimenhely részlegének önkéntesei és a mentett kutyusok nevében!


Megosztom a Facebookon