MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Hogyan segíthet?
2009.10.11.
A legnagyobb segítség, ha örökbe fogad egyet gazdátlan kis védenceink közül! Így kétszeresen is segít, hiszen szeretõ otthont nyújt egy rászoruló állatnak és a megüresedõ helyre mi újabb szerencsétlenül járt kutyát tudunk befogadni!

Természetesen lehetõség van jelképes örökbefogadásra is. Kutyáink virtuális örökbefogadásához válassza ki az adott állatot gazdit keresõ rovatunkból, és kattintson az állat adatlapján a Virtuális örökbefogadásra!

Alapítványunkat azzal is segítheti, ha felhívja ismerõsei, barátai, családtagjai figyelmét a felelõs állattartásra, a menhely munkájára. A Letöltés menüpont alatt megtalálja bannereinket; kérjük, ha teheti, helyezze el õket weboldalán, hátha segítségével potenciális örökbefogadó vagy támogató érkezik állatotthonunkba!

Folyamatosan fogadjuk önkéntesek jelentkezését is; ha van kedve segíteni az állatok körül vagy részt venni kutyamentõ akcióinkban (szállítás, ideiglenes befogadás stb.), akkor szeretettel várjuk rákoscsabai állatotthonunkban a szombati nyílt napokon délelõtt 10 órától! Bõvebben az önkéntességrõl ebben a cikkben olvashat.

A Minimenhely Projekt köszönettel fogad bármilyen apró adományt, segítséget, tárgyi felajánlást is kis védencei számára. Honlapunk Mit adományozzak? menüpontja alatt megtalálja, milyen tárgyi adományokra (gyógyszerek, eledel, pórázok stb.) van a legnagyobb szüksége éppen kutyáinknak.

Alapítványunkat személyi jövedelemadója 1%-val is támogathatja, hiszen ez a legnagyobb bevételi forrásunk, állatmentõ munkánkat szinte teljes egészében ebbõl fedezzük.
Adószámunk: 18169696-1-42

A pénzbeli adományokat bankszámlaszámunkra várjuk a kedves állatbarátoktól; az adományok után adókedvezmény vehetõ igénybe. Bankszámlaszámunk: 11710002-20084606

Kérjük, látogasson el hozzánk, és gyõzõdjön meg róla személyesen, hogy adománya jó helyre kerül, és valóban az állatokat segíti!

Megosztom a Facebookon