MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Beszámoló 2013-ról
2014.02.07.
Nem egyszerû munka az állatvédelem, aki mást mond az bátran jöjjön ki a NOÉra és tapasztalja meg személyesen. Állatotthonunk és speciális programjaink elkeseredett szélmalomharcot vívnak a folyamatosan beáramló kutyák és cicák, esetenként almok elhelyezésében és gazdához juttatásában. A számok minket is megleptek, de önmagukért beszélnek...

Egy-egy hetet is nagyon nehéz összefoglalni néha, hiszen annyi minden történik..most pedig megpróbálkozom egy egész év zanzásításával…

110 új kutya került a Minimenhely projekt gondozásába Ebbõl:
gyepmesteri teleprõl 36 zömében sérült, balesetes kutya került gondozásunkba
szaporítóktól kobzott 42

Tehát, ahogy láthatjátok rengeteg kutyánk volt 2013-ban is..nem tétlenkedtünk tavaly sem. A bekerülõ kutyáink fele AZONNALI kezelésre szorult, tehát valamilyen életmentõ mûtéten/orvosi beavatkozáson kellett azonnal átesnie. Sajnos a válság elérte 2013-ban az állatvédelmet is. Rengeteg kutya került utcára, több mint valaha. Sok a megkínzott állat, mert az emberek mindig a gyengébbet bántalmazzák, rajtuk vezetik le dühüket, feszültségüket. Ugyanakkor egyre kevesebb az 1%, egyre kevesebb cég tud adományozni, pályázatokat pedig képtelenség nyerni állatvédõknek. Már tavaly éreztük, hogy baj van.
De mi nem adjuk fel. Bízunk Bennetek, bízunk a NOÉ-s család támogatásában, hisz Budapest legnagyobb állatotthonaként folyamatosan majd ezer állatról gondoskodnunk, az õ életük a tét és mindazoké is, akiknek pénz hiányában nem tudnánk segíteni.

A 2013-as évet 80 már évek óta nálunk levõ kutyával indítottuk. Köztük olyanokkal, akik 2005-ben, 2006-ban kerültek gondozásunkba, pl. Cidry kutyánk az Illatosról, de köztük van olyan is, akit 4 hetes babaként mentettünk meg 2008-ban, õ Hókusz, aki már 5 éves is elmúlt, de még mindig nem talált gazdára, bár neki szerencséje van,mert egy önkéntesünk hazavitte ideiglenesen magához. Mi azért továbbra is hiszünk a csodákban, így abban is,hogy rá is rátalál majd az álomgazdi.
A 2013-as év sajnos egy nehéz gazdasági év volt, így ebben az évben "csak" 103 kutyust tudtunk gazdihoz adni, igaz voltak közöttük teljesen esélytelenek, mint például Templom kutyánk vagy az öreg, fekete és vak Bottyán Sanyi és a deformált lábú Lábas.


Teo


Wifi


Beatrice


Balambér


Beeshop

AlCapone


Apróságok


Derelye


és még nagyon sokan mások... róluk ITT és ITT olvashattok bõvebben!Sajnos nemcsak örömteli események történtek, voltak nagyon szomorú pillanataink is. Hiába küzdöttünk a sérültjeinkért, bizony volt, akinél nem sikerült. 2013-ban 9 kutyánktól búcsúztunk. Biztosan emlékeztek Diorra, aki szintén itt hagyott minket. Pedig õ aztán nagyon küzdött, segítõivel, ideiglenesével együtt,hogy talpraálljon.Dior története

Szultána


Szultána története

és sajnos még rajtuk kívül 7 kutyának nem tudtuk megadni A CSALÁDOT :(


December végén 78 kutya köszöntötte velünk az új évet, bízva abban,hogy a 2014-es évben õk is szeretõ gazdira találnak majd. Így legyen.

Gazdára váró kutyáink ITT tekinthetõek meg!
Tessék felhívni az AdhatVonalat, kiválasztani a 63-as kódszámot, és akkor nem robban a telefon, sõt, a hívás díjával (250 Ft) minket támogatsz. Sok kicsi nagyon sokra megy, többször is ér hívni!

Aki maradna a hagyományos utalásnál, szeret bankba járni vagy élvezi a netbankolást, az az alábbi számlaszámra küldheti adományát:

OTP 11710002-20084606Vagy ha mindez még mindig nem lenne elég a lelkiismereteteknek (õszintén csodálkozom, hogy ezt elsõre sikerült leírni), akkor itt a NOÉ Támogató Klub, egy illusztris, zárt kör, roulette asztallal, limuzinok sorával, 20 éves ír Whisky-kkel és szivarszobával! Na jó, ez mind nincs, de a TKlub attól még jó dolog. Hogy miért, és hogy hogyan tudtok ti is csatlakozni, azt elolvashatjátok a linken alant!
TKlub

Köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult a munkánkhoz, önkéntesként, a személyi jövedelemadója 1%-nak felajánlásával, adománnyal, virtuális örökbefogadással, örökbefogadással, ideiglenes befogadással, az adomány vonal hívásával, vagy akár csak egy megosztással!

Persze tele vagyunk tervekkel 2014-ben is. Továbbra is segítõ kezet szeretnénk nyújtani a leginkább rászorulóknak, a betegeknek, sérülteknek. Idei legfontosabb megvalósítandók az érkeztetõ, karantén, balesetes és fertõzõ részlegek felújítása, bõvítése, modernizálása. Ez nélkületek, a segítségetek és hozzájárulásotok nélkül nem sikerülhet.

Kérjük, akik mostanság adják be adóbevallásukat, gondoljanak arra, hogy állatotthonunk csak úgy tud segíteni a továbbiakban is, ha mellénk álltok. Ajánljátok fel a NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNYnak személyi jövedelemadótok 1%-át.

Adószámunk: 18169696-1-42
Köszönjük Angyalok!
CSAK VELETEK SIKERÜLHET!

Megosztom a Facebookon