MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Vadon Jani avagy, hogyan kerül a mikrofon mellé a fakanál és a póráz?
2014.05.05.
Vadon Jani a Class FM mûsorvezetõje, a Morning show sztárja kampányol az adó 1% -ért. Sõt, nem is elég neki egy, rögtön kettõt szeretne.....

"Hosszú évekkel ezelõtt vegetáriánus lettem, mert azt gondoltam, hogy annál jobban szeretem az állatokat, minthogy megegyem Õket.

Évek óta támogatom a NOÉ Állatotthont, mert itt a mentett állatok biztonságban, és jó körülmények között élhetnek, az altatás veszélye nélkül.Gondolok embertársaimra is, így ha idõm engedi részt veszek Krisna-hívõk Ételt az Életért programjában is, akik hetente több ezer adag húsmentes étel kiszállításával támogatják a rászorulókat.Nagy örömömre szolgál, hogy az adóm felajánlásakor nem kell választanom közöttük, hiszen 2X 1%-kal rendelkezhetem: a civil és az egyházi 1% felajánlásával egyszerre mindkét, számomra fontos szervezetet támogathatom.

Kérem rendelkezzen Ön is adója 2 X 1 %-áról, hiszen ha pár tollvonással segíthetünk, akkor ezt meg kell tennünk. Úgy érzem ez a kötelességünk!”
- nyilatkozik Jani.

Elérkezett az adóbevallás ideje, amikor is, mint minden évben támogatásodat kérjük.
Az idei évben kicsit rendhagyó módon tesszük ezt, Vadon Jani barátunk közremûködésének köszönhetõen.Jani ebben az évben aktív szerepet vállalt a Krisna egyház 1%-os kampányában, de ugyanakkor évek óta elkötelezett támogatója a Noé Állatotthonnak, így a vele való találkozások során felismertük, hogy szemléletünk azonos, és összefogva többet tehetünk az állatokért.Ennek eredményeképpen sok közös munka áll elõttünk, közös oktatási programokkal, felvilágosító elõadásokkal, és rendezvényekkel.Meggyõzõdésünk, hogy együttmûködésünk sok új lehetõséget teremt arra, hogy természetes legyen egy olyan világ, amiben az állatok is békésen, nélkülözés és félelem nélkül élhetnek.Ha Te is úgy gondolod, hogy adód mindkét 1%-val az állatvédelmet, az állatokat szeretnéd támogatni, akkor arra kérünk rendelkezz alábbiak szerint.

Civil szervezeteknek felajánlható adó 1%:

Rákosmenti Noé Bárkája Állatotthon Alapítvány
adószám: 18169696-1-42Egyházaknak adható adó 1%:

Magyraországi Krisna-tudatú Hívõk Közössége
technikai szám: 0389Közös rendelkezõi nyilatkozatunk letölthetõ innen.Amennyiben adóbevallásodat már elküldted, ne aggódj, pótolhatod rendelkezésedet, ha a kitöltött rendelkezõi nyilatkozatot adóazonosító jeleddel ellátott borítékban május 20.-ig postai úton eljuttatod az illetékes adóhatósághoz.
Ha félsz, hogy elfelejted, leadhatod nálunk is az Állatotthonban, vagy a rendezvényeinken és mi elpostázzuk!

További információ a tevékenységeinkrõl:

Köszönjük támogatásod!

Megosztom a Facebookon