MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Fanfan bejelentkezik
2014.07.07.
"Tüneményes FanFan

Az már természetes a számunkra, hogy az emberek felfigyelnek rá, megbámulják, sokan odajönnek, megszólítanak, h mi történt vele, milyen édes a pofija, milyen speciális fülszerkezet...

Azt is megszoktuk, hogy a kutyatársaság mindennél fontosabb, semmilyen játék (pedig van neki millió) nem pótolhatja, még az ágak, botok sem. A futtatóban beindul a mûsor, csak gyõzzük összeszedni, behívni.

Azt is látjuk, h tud õ, ha akar. A suliban éltanuló, minden feladat megy, elõbb vagy utóbb. Iskolán kívül már nem ilyen buzgó, állítólag nehéz a kamaszkor.

Arra is fel vagyunk készülve, hogy ha egyedül hagyjuk, minden cipõt, pontosabban a cipõk betétjét el kell pakolni, mert talpbetét-fetisiszta. Másik kedvenc a reklámújság.

Azt is megszoktuk, hogy éhenkórász, mindent megenne, még a deguk eledelét is. Apropó deguk! Az örök barátság deguink és Fani között elmarad, de már nem tör ki a

pánik, ha kíváncsian odaszagol. Mi több, Drazsé, egy harcos amazon már odamegy és dumálva védi a kolóniát! (Nekünk írtó vicces ez a jelenet) Szóval mindig kunyerál, de itt próbálunk szigorúak lenni.

Már az is természetes, hogy reggelente megjelenik az ágyban, miután a saját helyén végigaludta az éjszakát, és odabújik hozzánk. Ezzel nyerünk 1-1,5 órát reggelente.

Csak egy dolog nem természetes a számunkra: hogy lehet az, hogy FanFannak mindenki a barátja, nemcsak kutya, de ember is. Hogyan közeledhet mindenkihez bújva, örömködve. Nem érti, ha valaki nem viszonozza lelkesedését, legyen 2, vagy 4 lába. Mi emberek, haragtartó, rosszindulatú, irigykedõ fajta, tanulhatnánk szeretetet, hûséget, játékosságot ezektõl a csodás lényektõl! "
Megosztom a Facebookon