MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Odessza csodája... a mi legszebb karácsonyi ajándékunk!
2014.12.15.
Odessza a mi számításaink szerint idén töltötte be a 10. évét. Nálunk már, több mint 4 éve él. 2010-ben hoztuk ki az Illatos úti gyepmesteri teleprõl. 4 éve próbáltuk õt gazdihoz adni, de sehogy sem sikerült. Pedig voltak önkéntesek, akik minden hétvégén kijöttek és megsétáltatták, tudtuk róla,hogy barátságos és szobatiszta, de senki nem akarta õt. Hát igen. Nem fiatal, nem divatos kutya, „csak” egy teljesen átlagos keverék. De a héten akár hiszitek, akár nem, felragyogott az õ szerencsecsillaga.

Az történt,hogy egy barátunk a Minimenhely részleg kutyáit ajánlotta a gazdik figyelmébe, akik elõtte veszítették el egyik öreg kutyusukat. Ezért kijöttek hozzánk 3 hete kutya nélkül,hogy megismerkedjünk és kölcsönös szimpátia esetén keressenek maguknak és egyedül maradt kutyájuknak egy másik társat.

Eredetileg Mónikát nézték ki, de ember tervez……néztünk ilyen és olyan kutyát, egyszer csak meglátták Odesszát, aki egy pillanat alatt levette a gazdikat a lábukról, pedig elõtte mûtötték õt, eléggé le volt csempülve szegénykém. Mivel benne látták jövendõbeli kutyusukat,megbeszéltük,hogy a következõ héten elhozzák a kutyájukat is. És számomra hihetetlen módon tényleg visszajöttek 1 hét múlva, nem ijedtek meg és nem visszakoztak az eltelt 1 hét alatt. Már maga ez is egy csoda volt.

Ráadásul a két kutya viszonylag elég hamar összeismerkedett és jól vették az akadályokat. Ekkor közöltem a gazdikkal,hogy van egy kis probléma, kiderült Odesszáról,hogy a daganata bármikor kiújulhat, gondolják végig, így vállalni szeretnék-e õt.

És a válasz bizony megríkatott engem ,és ott, akkor, a menhely közepén elbõgtem magam.
Kitaláljátok? IGEN, IGEN, IGEN. De hogy ne szaporítsam szót megosztom Mindenkivel az ÖRÖMHÍRT!!! Odessza, a mi öreglányunk már nem a menhelyen alszik csütörtök óta. GAZDIS LETT. ☺ Igazi családja van, akik biztosan megtesznek majd érte mindent,szeretni fogják õt élete végéig.

Köszönöm a gazdiknak,hogy nem hátráltak meg,köszönöm,hogy egy kis öreglányt választottak és kívánom,hogy Odi még sokáig együtt élhessen Velük! És akkor jöjjenek a képek (sajnos nem a legjobb minõségûek, de nem is ez a fontos). ☺


Az örökbeadás óta pedig kaptunk egy kis hírmorzsát és új képeket is... szóval azt hiszem mindannyiunk nevében mondhatom. Nekünk ez volt a legszebb és legjobb karácsonyi ajándék! :)

"Szia!

Minden rendben van, tegnap már voltak egyedül is míg elugrottunk vásárolni. Természetesen õ lett a fõnök. Egy perverziója van, kihordja a takarító rongyokat a fürdõbõl, és elviszi a helyére. Természetesen úgy gondolja, hogy a helye a hálóban van, köztünk :D
Tegnap voltunk kozmetikában, a kádba egybõl beugrott, úgyhogy pihe-puha illatosak lettünk. A sétát ismeri, a póráz láttán táncol. És aki a konyha pultra fel tud ugrani, az nem is olyan öreg jelentkezünk még az új családtaggal, köszönjük Nektek!"

Megosztom a Facebookon