MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Arabella ismét jelentkezik
2015.04.29.
Arabella, aki most már Bella a 2015-ös év elsõ mentése volt Antonioval és Allegrával együtt, ám õk hárman annyira szerencsések voltak, hogy rendkívül gyorsan gazdára is találhattak.
Arabella és gazdája szerencsére nagyon gyakran bejelentkezik és most ezeket az apró hírmorzsákat szeretnénk megosztani, hogy lássa mindenki, hogy egy ismeretlen elõéletû kutya befogadása a családba nagy feladat, de legalább olyan csodás is, ahogyan szépen, lassan fejlõdik, nyílik és kezd egyre jobban bízni az emberben!


"Kedves Minimenhely!

Már 5 hét telt el, mióta Bella megérkezett hozzánk. Nem mondom, hogy nem fordult fel fenekestül az életünk Újra megtelt a házunk kutyaholmival, kutyakajával, finom falatokkal, újra van kinek félretenni az apró finomságokat . Megyünk a bátorság próbán elõre, mikor elfelejti, hogy nem kell félni, akkor már farkinca is csóválásba kezd, de még szigorúan csak a kuckóban. Egyenlõre a félelem nagyobb úr, mint a kíváncsiság, de biztosan fog ez változni. A konyhában gyakoroljuk, hogy a finom falatokért érdemes felállni és lépéseket tenni, az esti etetõtálért már sokkal bátrabban elmegy a konyha végébe is, csak ne legyen nyitva a bejárati ajtó . Annyira még nem vagyunk bátrak. A HÉV-en minden ablakon kinéz, amihez hozzáfér (csak egy megállót megyünk a kutyasuliig). Az iskolában egyenlõre az ismerkedés, a figyelés feladata. Otthon nagyon szereti a simogatást, bundapucolással sincs gond, s mancsozással "kiköveteli" azt, hogy ne hagyjuk abba. Azt hiszem, hogy erre szokták mondani az okosok, hogy most kell vigyázni, mert elkényeztetjük , de errõl szó sincs. Nálunk most az a feladat, hogy oldódjon."


"Kedves Minimenhely!

10 hete vagyunk együtt Bellával, sokat fejlõdött, bátorodott. Imádjuk, mintha mindig velünk élt volna. Sokat sétálunk, biciklizünk, ahogy jön a jó idõ egyre többet tudunk a kertben lenni. Kezdi megszokni, hogy az is az õ területe. A csattogó zajokat még mindig nem szeretjük, meg a bezárt ajtókat, de majd azt is leküzdjük."


"Kedves Minimenhely!

Újabb közösen eltöltött heteken vagyunk túl, olyan, mintha mindig is velünk élt volna ez a tündér lány. Sokat lazult, apró lépésekben küzdi le a félelmeit. A jó idõ kapcsán egyre többet vagyunk kint a nagy kertben, a hol érezhetõen sokkal nyugodtabb a kezdetekhez képest. Sétálni az utcán, nagyon szeretünk, félelmeink csak az ajtókkal, kapukkal és a hirtelen zajokkal vannak. De ezt is folyamatosan gyakoroljuk. Egyszóval, Imádjuk :-).
Nekünk õ a harmadik berni lány az életünkben, mindegyik más volt, de mindegyik nagyon szerethetõ, jó velük együtt élni.

Szép napot, üdvözletünket küldjük
Andrea, Bella"Megosztom a Facebookon