MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

(W)ebnapló 2015. április
2015.05.20.
Kutyásnak lenni mindig klassz, de tavasszal egészen fantasztikus! Üldögélek a dugóban, pontosan ezermillióan szeretnének ugyanarra haladni, mint én. Lassacskán beérek a munkahelyemre, ahol órákon keresztül, nem hogy a természetet nem élvezhetem, de természetes fényt sem nagyon látok. Pedig odakint tombol a tavasz, csodásan süt a nap. Otthon pedig várnak az ebek. Már alig várom.

Délután végre hazaérek, kitörõ örömmel üdvözölnek, és máris menjünk és fussunk és rohanjunk sétálni. A szeszélyes áprilistól ajándékba kapott szakadó esõnek annyira nem örül az ember, de még az esõnek is más illata van ilyenkor. És már világosban sétálunk. Minden csodásan illatozik a virágoktól, a madarak ordítva udvarolnak az életnek. És a kutyák? A kutyák hihetetlen örömmel vetik bele magukat a tavaszba, a természetbe az együtt töltött órákba. Hát van ilyenkor jobb, mint kutyázni?!

Ugye hogy milyen remekül hangzik? A Minimenhely kutyái is érzik a tavaszt és áhítoznak a természetbe, természetesen egy gazdival. Sõt, a Gazdival bármilyen más program is csudaklassz lenne! Nem is panaszkodnék, hiszen ebben a hónapban heten is úgy gondolták, hogy kutyásnak lenni tényleg klassz dolog. Hét kutya kapott esélyt arra, hogy boldogan, családban tölthessen el, reméljük, hogy nagyon-nagyon sok tavaszt:

- Gekko
- Bacon
- Coffee
- Pacsulina
- Fátyol
- Fricike
- Partizán


Az örömhírek után kicsit azért mégis muszáj panaszkodnom. Ez a hetes tényleg valami bûvös szám lehet, mert sajnos éppen sikerült az egyenleget nullára kihozni. Azaz az örömteli hét gazdisodás mellett, áprilisban hét bekerülõ is gazdagította a MiniMenhely részleg már amúgy sem elhanyagolható létszámú állományát:

- Tahini


- Matyo


- Kelta


- Amia


- Fanny- Kaviár


- Kukucs


Természetesen a bulvármédia sem pihenhetett a hónapban, meg kellett lesni, hogyan készülnek (cel)ebjeink a tavaszi bulikra, nagytakarításra, bõrfeszesítõ és wellness programokra, ki-ki vérmérséklete szerint:

Fekete Hattyú

Cowboy

Partizán

Gekko

Ágyban, párnák közt henyélõ – magyarán gazdis – ex-védenceinkrõl is kaptunk szívet melengetõ híreket. Csak így tovább, tessék csak véglegesen a mancsotok köré csavarni a mit sem sejtõ gazdikat!

Carlos

Arabella

Party

Egy kicsit komolyabbra fordítva a szót, szeretnénk néhány olyan gondolatot megosztani Veletek, ami talán segítség lehet a kutyaválasztás elõtt. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mekkora felelõsség egy ilyen döntés meghozatala. Remélhetõleg hosszú évekre szól. Azért, hogy ezek az évek ne csak hosszú, hanem nagyon boldog évek is legyenek, kutya és gazdája számára egyaránt, érdemes pár szempontot még az örökbefogadás elõtt átgondolni:

Megelõzésrõl....

Kölyköt akarok...

Két extra fontos információt tartogatunk a webnapló végére, úgyhogy most naaaaagyon figyeljetek!!! Az egyik, amit csak halkan és félve merek leírni, hogy ebben a webnaplóban nem kellett szomorú, végsõ búcsúról szót ejtenünk. Mivel mindig úgy gondolom, hogy egyetlen kutyának sem lenne szabad menhelyen meghalnia, ez egy nagyon boldogságos dolog volt, köszönöm a tavasznak!

A másik hír pedig szintén tavaszi, mégpedig egy programajánló. Bár már biztosan mindenkinek piros szívecskébe foglalva be van vésve a naptárába a közelgõ Gyereknap idõpontja, azért itt egy kis emlékeztetõ. Csak ha esetleg akadna olyan, aki a programot még nem fújja kívülrõl…
Ízelítõül pedig pár kép a BBCC Majálisról, hogy lássátok nálunk milyen szuper jó hangulat van (bár nem csak a rendezvények alkalmával :) )

Megosztom a Facebookon