MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

(W)ebnapló 2015. június
2015.07.20.
Úgy szép az élet, ha zajlik – kivéve persze a menhelyen. A semmi izgalmas nem történik napokat nagyon szeretjük, hozzátéve persze, hogy a Minin a nyugalmas sem unalmas sohasem.

A június csendesen telt, valahogy úgy Füles módra („Bocsánat. Nincs mit. Csak úgy mondtam. Szóra sem érdemes.”). Összesen két kutya került be, de az egyik duplán számít.

Szöszmösz, akit szaporítótól mentettek és kértek segítséget számára. Nagyon sok kimaradt számára az igazi, életnek nevezhetõ életbõl és mi nagyon szeretnénk, hogy minél hamarabb családban zárkózhasson fel a boldog, gazdis kutyákhoz.

Zsófia, aki igenis duplán számít, merthogy nem csak bekerült, hanem visszakerült. Egy év után. Soványan. Betegen. Így ismét gazdát és ezúttal valóban otthont keresünk számára, ahol a családtagokat nem penderítik ki, mint a lejárt szavatosságú kefirt…


Sokkal vidámabb hírbõl is van szám szerint hármunk is. Szeretõ gazdára talált:

Tamara
Amia
Laca

És ha már az örömteli gazdisodásnál tartunk, Tamara nem is bírta magában tartani csuda nagy boldogságát és nagyon kedves beszámolóban osztotta meg velünk az otthon, édes otthon elsõ tapasztalatait:

Kedves Minimenhely!

Remélem még emlékeztek rám, Tami vagyok (Tamara) de ez túl komoly név hozzám, úgyhogy csak a becenevemen hívatom magam. Immár 5 hete, hogy új gazdijaimnál vagyok, ezért gondoltam, hogy nem haragszotok meg ha bejelentkezem egy pár sorral.

Elõször is szeretném elmondani, hogy nagyon jó választás volt részetekrõl, hogy Õket választottátok ki új gazdijaimnak. Meg vagyok velük elégedve! :O)
Az elmúlt öt hétben már nyaraltam lakókocsival, imádok autózni és nagyon szeretem, ha fésülgetnek. A vízzel még nem barátkoztam meg egészen. Sok új barátom van a téren, nagyon szeretnek a kutyusok is és a gazdik is. Mindig sikerül begyûjtenem egy-két potyasimit másik gazdiktól. :o)
Pórázon szépen sétálok, sok turista arcára mosolyt csalok és hallom a hátam mögött, hogy de szép kutya. Ekkor nagyon büszkék rám a gazdik! Azt mondják, hogy nagyon okos és ügyes vagyok és nagyon gyorsan tanulok. Nem szedtem szét semmit a lakásban. Imádok játszani akár emberrel akár a többi kutyipajtival. A vihart és az esõt továbbra sem szeretem, bár itt bent a lakásban nem kell tartanom ezektõl. A hétvégén mindig utazunk a nyaralóba ahol kertben szabadon futkoshatok, de itt is ki-bejárásom van a házba. Lassan zárom soraimat, épp most szóltak, hogy vár a vacsora. (Azért csatolok Nektek egy pár fotót is). Na jó, õk is szeretnének egy pár sort írni. Úgyhogy még egyszer köszi, és kívánok minden menhelyi kutyusnak ilyen gazdikat és nektek sok-sok gazdijelöltet, hogy lehessen köztük válogatni.
Puszi: Tami

Mi egy sorban szeretnénk összefoglalni, köszönjük Nektek, hogy megmentettétek a gyepmesteri teleprõl és minket választottatok a jelöltek közül. Köszönjük ezt a „kis lükét”. Imádjuk õt!


Zsírkréta ebben a hónapban különös igyekezettel próbálta jelezni, hogy záros határidõn belül õ is ilyen vidám, gazdis beszámolót szeretne már végre küldeni nekünk!

Zsírkréta cikke


Az átláthatóság elvét követve Matyó komplett szervizkönyvét nyilvánossá tettük:

Matyó karbantartási naplója

És mivel most kevés volt a történés..inkább életképekkel töltjük meg az ehavi (W)ebnaplónkat :)

Megosztom a Facebookon