MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

(W)ebnapló 2015. július
2015.08.13.
Szerelmetes drágáim, ezennel elmúlt a július is. Mit elmúlt, loholt, rohant, száguldott. Volt hõguta kánikula hátán, riadó meg rekord, meg mindenféle finomság, néha egy kis özönvíz, úgyhogy komolyan gondolkodunk a bárkán.

Bevásárlóközpontba egy darabig ne menjetek, mert már most sokkot lehet kapni a tanszerek áradatától – ez még a hõségnél is veszélyesebb! Inkább gyertek a Minire, ahol a nagy melegben is rengeteg frissítõ kutyapuszit vár!

Ez utóbbi házi gyógymódot mindenkinek ajánlom, és úgy tûnik, szerencsére ezt mások is így gondolják. Így ebben a hónapban szép számú pusziosztó került otthoni szolgálatba. A hõhullám gazdihullámot is hozott, íme, a szerencsés nyertesek:

Emília,
Szanti,
Kukucs,Wellington,Matyó,Szafaládé,Mákos

Matyó, Wellington, Kukucs és Szafaládé gazdisodásáról van külön cikkünk is :)


Azért nem konganak és árválkodnak a kennelek az ürességtõl, két kõkorszaki szakival gazdagodtunk, akik rögtön egy kis családfakutatással egybekötött bemutatkozóval is kedveskednek:


Frédi és Béni, avagy a két kõkorszaki szaki bemutatkozik :)


Sajnos a július két hatalmas veszteséget is hozott, Cidrytõl és Mikrofontól kellett végsõ búcsút vennünk. Szeretetben õrizzük meg emléketeket!

Cidrytõl ideiglenes gazdája soraival búcsúzunk :(Két korábbi védencünktõl is érkeztek remek hírek, kedves beszámolót kaptunk Tamarától és Pufirizsától:

Tamara beköszön!Pufirizsa beszámolója a gazdás évekrõl :)Ludovika mosolyportfóliójával ismerkedhettetek meg a Hét kutyája rovatban:

A hét kutyája: LudovikaÉs ha már nyár, akkor itt a kerti partik szezonja. Megmutatjuk, hogy mi hogy képzeljük ezt el – természetesen kutyásan:

Kutyás parti, ahogyan mi szeretjük :)Megosztom a Facebookon