MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Fannyra egy újabb nagy mûtét vár!
2015.09.25.
Kedves Olvasók! Tudjátok, hogy mit néz meg egy betegen egy neurológus? - Hát a nézését meg a járását, csípõjének a ringásááááááát.....

Igen igen, tudom, ez egy rendkívül rossz és elcsépelt vicc, de valahogy muszáj voltam bevezetni a nem túl vicces témánkat...

Prof. dr. med. magna cum laude Fanny asszony, a nyelvjárások kiváló szakértõje és tudora, most a tisztelt publikum segítségét kéri. Az állandó elõadás turnék, tudományos publikációk és vitaestek eléggé kikezdték a professzor asszony egészségét. Bár éppen a negyedik kisdoktori disszertációján dolgozik bõszen, orvosai szerint nem halogathatja tovább a mûtétet.

Elõször persze hallani sem akart a kórházba vonulásról, hiszen mi lesz akkor a nagy mûvel, és persze lelkes és tudásra szomjazó közönségét sem akarja egy percre sem elhanyagolni. De az orvosok hajthatatlanok, ráadásul azt ígérik, hogy a mûtét után jobb lesz, mint új korában és akkor aztán rengetek plusz haknit is be lehet vállalni és még szélesebb körben terjeszteni a kutya nyelvjárások rejtelmeit.

Valószínûleg ez utóbbi volt a döntõ érv, így Fanny professzor beadta a derekát. Ellenben egy ilyen mûtét és utókezelés igazán nem a mai pedagógus fizetések árához van kalibrálva, lett légyen még oly nagy tudós szaktekintély is a páciens, mint a mi Fannynk. Így aztán a nevében tisztelettel segítségeteket kérjük a mûtét költségeihez, hiszen a hazai és nemzetközi tudományos élet eme jeles képviselõjének fizikai egészsége közös kincsünk. Az elme szárnyal, a nyelv nyelvel, segítsetek, hogy a test is gõzerõvel roboghasson!

Prof. dr. med. magna cum laude Fannyra tehát egy újabb nagy mûtét vár.. aztán rehabilitáció és fizioterápia...Persze Fanny ezeket minden rossz szó nélkül tûri, elviseli a szigorú ketrecnyugalmat, az esetleges mûtét utáni fájdalmakat... valószínûleg abszolút tudja, hogy ha nem lenne életbevágó, akkor nem tennénk ki ennek.
Viszont sajnos az... különben hamarosan fel sem bírna állni, annyira rossz állapotban vannak a könyökei, csípõje, lábai :(A mûtét pedig rendkívül nagy költségekkel jár, amit nagyon nehéz kigazdálkodnunk, így ismét segítséget kérünk Tõletek Angyalok.
Ha lenne egy felesleges mozijegyáratok, amit szívesen elküldenétek Fanny részére az nagyon nagy segítség lenne számunkra! :)
És cserébe Fanny finom puszikkal hálálja meg, ha kijöttök meglátogatni õt,amikor már nem lesz ketrecnyugalomra ítélve :)Virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül:ADATLAP-VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁSHOZ

A NOÉ Állatotthon Alapítvány MiniMenhely projektjének elkülönített bankszámla száma: OTP 11710002-20084606


Közvetlen bankkártyás adományozás: http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

A megjegyzésbe kérjük írjátok bele Fanny.

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhetõ!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.
Köszönjük!

Azzal is segítesz, ha ezt a cikket és információkat megosztod!

Hálásan köszönjük támogatásodat Fanny nevében is.. :)

Ha pedig valaki épp úgy gondolná, hogy egy ilyen tökéletes, hosszúnyelvû, okos barnaszemû, jelenleg még mûtétekre váró, de édes, kedves, okos,nyugodt kutya hiányzik az életébõl, akkor érdeklõdjön róla az orokbefogadas@minimenhely.hu email címen!

Megosztom a Facebookon