MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

(W)ebnapló 2015. szeptember
2015.10.29.
Micsoda szeptemberünk volt, az összes vénasszonyt és indiánt hála illeti a szépséges idõjárásért! Az indián vénasszonyok elõtt meg egyszerûen le a tolldísszel… Nem tudom, hogy a békepipás öreglányok milyen táncot jártak a csodás napsütésért, de úgy karácsony elõtt egy hétig folytathatnák!

Volt nagy jövés-menés, már ami a ki- és bekerülõket illeti mindenképp. Minimenhelyünk iskolapadjai is megteltek, egy valódi kis csipetcsapatot hozott össze az idei õsz elsõ hónapja. Vegyes korosztályú a társaság, de egy jóféle törpeosztályt elindíthattunk belõlük. A szeptemberi bekerülök: Szende, Szundi, Morgó,…, jaj, bocsánat, ez egy másik lista, a helyes névsor a bal zsebemben volt! Tehát:

Jogobella,


Galuska,


Inda,


Ikra,


Fésû,


Hurka
Volt olyan, aki máris kibukott a suliból, volt, aki a régebbi, felsõbb osztályokból távozott végzõsen. Nekik nagyon sok sikert kívánunk a magán / továbbtanuláshoz, azaz boldog gazdis éveket kívánunk ebben a hónapban:

Lokni,Piknik,Ramazuri,


Jogobella,


MelangeMindig nagy öröm híreket kapni korábbi tanulóinkról, akik azóta esetenként már sokadik diplomájukat szerzik, továbbképzésekre járnak, posztgraduális munkáikon dolgoznak, hogy aszongya „Hogyan fogyasszunk el könnyen, gyorsan bõrcipõket?” vagy „Csak akkor szaladj vissza a gazdihoz, ha jutifalatot ad. Vagy még akkor se” valamint „A sáros tappancsok legjobban a vajszínû kanapén érvényesülnek”:

Arabella
Arabella ismét beszámolóval lepett meg minket :)

Sajnos ebben a hónapban két öregdiákunktól végsõ búcsút kellett vennünk. Isten veletek, mostantól már biztosan csak ötösöket fogtok szerezni az égi iskolában:


Bernárd :(


Sámuel :(

Bentlakásos tanulóink magántanulósításához (hú de szép szó, nemdebár?!) igyekeztünk ismét egy kis kedvet csinálni, meg vannak ám speckó kisegítõ sulisaink is, akik szintén szeretnék a házi dogákat most már tényleg otthonról megírni:


Bingyi-Bongyor


Pici Fésû


Vakegerek :) (de jól csak a szívével lát a kutya is ;) )


Az iskola tudós tanítójára, Fanny professzorasszonyra ismét mûtét várt, hogy a nebulókat aztán újult erõvel terelgethesse a kutyalét rögös útjain:

Fannyka :))))

A jó pap is holtig tanul (hát még mi), szóval egy kis továbbképzés és tanulmányi eszmecsere senkinek sem árt:

A jó pap holtig tanul..hát még mi :D

Mint tudjátok, ez a mi sulink alapítványi keretek között mûködik, ami elképzelhetetlen lenne a szülõk, jószándékú nagybácsik és tantik azaz, a pártfogók támogatása nélkül. A legnagyobb segítséget az 1% felajánlása jelenti, amit idén ismét nagyon hálásan köszönünk nektek! Tartsatok velünk jövõre is, sok kis ösztöndíjas várja a támogatást!

Megosztom a Facebookon