MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Tikaram segítségre szorul...
2015.11.03.
Ez a kis csöppség itt Tikaram. Igen, jól látjátok, szerencsétlen kiskutya feje és az egész teste tele van sebekkel, a bõre elszürkült, gyulladt és megvastagodott. Valószínûleg egy kezeletlen bõrbetegség hatalmasodott el ennyire rajta. Most mindene fáj, viszket s vérzik. A szõre hatalmas foltokban teljesen kihullott. Számára a Törökszentmiklósi Befogad-Lak Állatvédõ Egyesület kért segítséget, miután ilyen borzasztó állapotban találták az utcán.

A szinte állandóan vérzõ sebek mindenkit sokkoltak, szinte természetes volt, hogy erre nem tudunk nemet mondani, így Tikaram a NOÉ Állatotthon MiniMenhely projektjének védence lett.
Azonnali orvosi kezelését megkezdtük, gyógyszerekkel, fürdetõkkel, immunerõsítõvel küzdünk, ha van még esély visszafordítsuk az állapotát.
Drukkoljatok Tikaramnak, mert mindettõl függetlenül Õ egy édes, bújós, kedves kislány. Szívszorító, hogy alig 1 éves korára ilyen állapotba került. Sokaknak sikerült FoszLány, Advent és sokan mások a gondos orvosi ellátásnak, szeretetnek és gondoskodásnak hála túljutottak ezen az állapoton. Ez ad erõt nekünk és ezt próbáljuk átadni neki is!
Tikaram gyógykezelése rendkívül nagy költségekkel jár, ezért ismét segítséget kérünk Tõletek Angyalok!
Ha lenne egy felesleges mozijegyáratok, amit szívesen elküldenétek Tikaram részére az nagyon nagy segítség lenne számunkra! Ezzel nem csak neki, de a következõ mentendõ, beteg, összetört, bajban lévõn is segíthetsz!Virtuális örökbefogadással az adatlapján keresztül:ADATLAP-VIRTUÁLIS ÖRÖKBEFOGADÁSHOZ

A NOÉ Állatotthon Alapítvány MiniMenhely projektjének elkülönített bankszámla száma: OTP 11710002-20084606


Közvetlen bankkártyás adományozás: http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

A megjegyzésbe kérjük írjátok bele Fanny.

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhetõ!!!!!
Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.
Köszönjük!

Azzal is segítesz, ha ezt a cikket és információkat megosztod!

Hálásan köszönjük támogatásodat Tikaram nevében is.. :)
Jelenleg még, bõrbetegsége miatt nem örökbefogadható, gyógyulása után lehet majd oltatni és ivartalanítani.Megosztom a Facebookon