MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Carlos ismét jelentkezik :)
2015.11.10.
Kedves Mindenki!
Köszönöm, hogy érdeklõdtök irántam, nagyon jól esik. Megragadva az alkalmat, akkor szeretnék írni pár sort a hogylétemrõl és megmutatni milyen nagyon is jó sorom van gazdiéknál.
Igen lassan eltelik egy év mióta Zuglóban lakom, és szerintem ennél jobb 2015-öt nem is nagyon képzelhettem volna magamnak.. De hagyom, hogy a mellékelt képek beszéljenek arról, milyen is az otthon. Sokszor megfordul a fejemben, hogy meglátogatlak titeket, csak nem igazán szeretem sem az autóban utazást, sem a zajos jármûveket. De amint úgy érzem erõt veszek magamon és elindulok, úgy is meglátjátok, hogy egyszer csak bekutyagolok a kapun és ezerrel csóválok!!!
Elõször is szeretném megmutatni fekhelyem, melyet a gazdik készítettek nekem saját kezükkel ideköltözésem után nem sokkal, és persze azt is megmutatom, hogyan kell élvezni a benne fekvést:


Áprilisban a Noés szépségversenyen kiváló helyezést sikerült elérnem, ami miatt nagyon-nagyon büszke volt rám a család minden tagja. Azóta külön éremgyûjtõ vitrinem van, de az az igazság, hogy nem nagyon töröm össze magam újabbak szerzése miatt. Kár, hogy a lustaságot nem sok versenyen díjazzák.
És íme a nyár fénypontja, mikor is meglátogattam egy kozmetikust, mert már nem bírtam a sok szõrömmel. Fúú ne tudjátok meg milyen kényeztetésben volt részem és ,hogy utána milyen vígan vágtattam hazafelé ☺
És akkor jöjjön még néhány képecske csak úgy ☺ Igen ezeken általában nagyon pihenek, hisz a nagy házõrzésben és szomszéd ugatásban azért könnyen kifárad az eb..Remélem tetszettem, majd mindenképpen jelentkezem még, addig is legyetek rosszak és emeljétek a mancsokat csak úgy, mert azon az emberek valahogy mindig elmosolyodnak és talán a zsebükbõl is elõkerül egy-egy finomfalat.
Na pacsi nektek mancsosok!
C.

Megosztom a Facebookon