MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Cherre nagy mûtétek várnak....
2015.11.21.
Mint tudjátok folyamatosan kerülnek hozzánk beteg, mûtétekre, hosszadalmas kezelésekre szoruló kutyusok.

Fanny, a bullmasztiff kislány összes lábát mûteni kellett, vagy itt van Deforma is, akire még mindig vár egy lábkiegyenesítõ mûtét. Tikaram is nemrég került hozzánk bõrbetegen, csúnya állapotban. Pár nap múlva pedig ismét érkezik egy hasonló, bõrbeteg kutyus, akit bár egy másik egyesület gyógyíttatott, de nem sikerült õt rendbetenni. Bízva kitartásunkban, a mi csoda Boda dokinkban, Bennetek, akik fáradhatatlanul támogatjátok munkánkat,kértek tõlünk segítséget a kutya átvételében és talpraállításában.


Egyszóval most kellene a segítségetek, de nagyon. Rengeteg a beteg kutya és nagy az orvosi számla, de úgy gondolom, úgy gondoljuk,hogy mindenkinek joga van élni, joga van megkapnia az esélyt a gyógyuláshoz. Ugye?

Akiért most tollat ragadtam az a két yorki keverék legújabb mentvényeink közül a picurka, az alig két kilós apróság, Cher.Chert társával, Sonyval Felsõpakony szélén találták borzasztóan elhanyagolt, koszos, büdös, bolhás állapotban november 9-én. Még aznap elhelyeztük õket, így mindketten a NOÉ Állatotthon Minimenhely részlegének gondozásába kerültek. Bár jelenleg még eredeti gazdájukat keressük, de úgy tûnik az orvosi vizsgálatok alapján beigazolódik az, amit már sokan a kinézetükbõl is gondoltak. Bizony. Ezektõl a kutyáktól valakik megszabadulhattak. Hisz Cher nagyon beteg, és senki nem is keresi se õt, se a társát. ☹

Cher, a 2 év körüli kislány van nagyon rossz állapotban. Az,hogy a körmei visszafordultak a talppárnácskáiba, semmi ahhoz képest,hogy szinte járni is alig tud. A vizsgálatok kimutatták,hogy mind a két oldali térde patellaficamos, III/IV fokú. A jobb oldali fáj is neki, erõs porckopás valószínûsíthetõ. Szóval mûteni kell, ami testvérek között is lábanként 60-70 ezer Ft, ami biztos az ivartalanításon, oltásokon kívül.
Ha úgy érzed segítenél az alábbi módokon teheted meg:

A NOÉ Állatotthon Alapítvány MiniMenhely projektjének elkülönített bankszámla száma: OTP 11710002-20084606
Virtuális örökbefogadással : Cher adatlapján keresztül

Közvetlen bankkártyás adományozás: http://adhat.hu/online/adomany/56790


Paypal: info@noeallatotthon.hu

A megjegyzésbe kérjük írjátok bele Cher.

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhetõ!!!!! Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.

Hálásan köszönjük támogatásodat Cher és az összes kutyusunk nevében,
Zsuzsa


Megosztom a Facebookon