MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Baba baj van :( Teresa segítségre szorul....
2015.12.09.
Ezt a pindur kutyácskát, születését követõen, nem fogadta el a mamája. Kilökte az alomból. Ember pótmamája lett, aki szeretettel és nagy gonddal nevelgette, táplálta az elsõ pillanattól kezdve. Most azonban a pótmami kétségbeesetten kérte a segítségünket, mert ez az aprócska életkezdemény nagyon nagy bajban van.
Teresa egyik szemecskéjében annyira megemelkedett a szemnyomás, hogy sürgõsen el kell távolítani a szemgolyót. Az ok nem ismeretes, lehet akár genetikai, akár valamilyen fertõzés is, így sajnos az sem kizárt, hogy a késõbbiekben a másik szemet is érinti a betegség. Ez a kis szem most nagyon fájdalmas, így reméljük, hogy minél hamarabb sor kerülhet az enyhülést hozó mûtétre. Szemspecialistával konzultálunk, hiszen az amúgy sem kockázatmentes mûtét most rendkívül rizikós, a kicsi Teresa ugyanis még csak alig öt hetes és összesen 70 dkg.
A segítségeteket szeretnénk kérni a speciális szemmûtét költségeihez, hogy Teresa fájdalmait minél hamarabb enyhíthessük. Ugyanakkor nagy drukkot is kérünk, hiszen nagyon nagy a kockázat. Orvosaink és mi is mindent meg fogunk tenni, hogy ez a pici baba további esélyt kaphasson, reméljük Teresa is érezni fogja, hogy küzdenie kell. Az anyagi támogatásotokat és minden drukkot elõre is hálásan köszönünk!Ha úgy érzed segítenél az alábbi módokon teheted meg:

A NOÉ Állatotthon Alapítvány MiniMenhely projektjének elkülönített bankszámla száma: OTP 11710002-20084606
Virtuális örökbefogadással : Teresa adatlapján keresztül

Közvetlen bankkártyás adományozás: http://adhat.hu/online/adomany/56790


Paypal: info@noeallatotthon.hu

A megjegyzésbe kérjük írjátok bele Teresa.

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán, melyre mostantól SMS is küldhetõ!!!!! Hívd a 13600-as telefonszámot (mindenféle elõhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Jelenleg a T-Home és T-Mobile, valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhetõ el a szolgáltatás.


MINDEN FORINTOT ELÕRE IS KÖSZÖNÜNK SZÉPEN Teresa nevében! :)

Megosztom a Facebookon