MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Stone karácsonyi csodája...
2015.12.14.
Kedves Noés Lányok, és Fiúk és Ugatkák !

Már mondom is a jó hírt elõre becenevem mától ÖRÖKBEKUTYA <3 , azaz engem kineveztek Családtaggá. Valószínûleg oklevelet is kapok majd róla.
Bemutatkozom: Stone kutya vagyok, azaz Sztoncsibaba,a morgós vén medve. Tehát a történetem..egyik nap kaptam egy fülest a Noés lányoktól, hogy jön valami ideiglenes....Aztán 2015. október 17-e lett, egy szokásos szombat azaz izééé..õõõõ...khmmm... nem is volt olyan szokásos.. Hogy miért is, nos füleljetek :)

Jött az a pillanat , amikor kivezettek a kennelembõl s ott állt elõttem valaki, és azt mondta igazi maci viszem haza. Most mi vaaaaan ?! Akkor még nem ismertem õt, õ se engem,de aztán az autóban hallottam ,hogy a fotómról már belém szeretett én meg cserében ott és akkor meg akartam enni,morrrrrogtam,mint a bolhás pedig esküszöm nincs egy sem ;-) és harapni akartam. De aztán nem tettem.

Húúúh, homloktörlés, de jól tettem, hogy nem haraptam meg. Lecsücsültem a lábához, és vártam mi lesz..igaz nem volt nehéz letottyannom ,hisz ízületes vagyok. Kibicsaklanak a lábaim . Sajnos. De kapok rá bogyót.

Nos megérkezett a ház elé az autó és felhoztak egy lakásba..Elsõre egy kistigris volt velem szemben mikor beléptem az ajtón rám nézett s aztán valamitõl dupla akkora lett és eltûnt. Naaa piff neki ufo volnék? Azóta tudom õ a "felfújt macska", aki egyszerûen csak felborzolja magát, ha ellenséget lát.

Kacc-kacc, azt hitte a kis lükéje, ha üvegmosót csinál magából akkor nagyobb lesz. Hát nem lett, szerintetek ezt megmondjam neki? ;-)

Azután körbecaplattam a lakást és lefeküdtem a konyha -elõszoba- szoba torkolatánál, na onnantól körülöttem se ki se be, így lettem én "átlépkedõs kutya", nézzétek csak eltorlaszoltam mindent. Na de ez meg arra jóóóó Kedveskééééim, hogy megtanítsátok a macskákat repülni, szó szerint, na máris mutatom, hogy kell..mert fogadjunk idáig nem tudtátok, hogy vannak félmagasan repkedõ mijákok azaz kénytelenek õk is átugrani engem, ha át akarnak kelni. Szóval felfedeztünk egy új állatfajt .

Na már most, hogy folytassam mondókámat itt nagyon fincsi a konyha, olyan á lá carte van , hogy az csuda :) Pedig válogatós vagyok, nem is kicsit, de az sem zavarja az itt lakókat mindig a kedvemben járnak. Kezdem õket komálni. Ja és reggelizem is, úri kutya vagyok! Sõt macskabenzint is iszom - ez a tej - igaz ezt nagyon-nagyon ritkán kapom.Azért vannak határaim, a múltkor képzeljétek egy álnok szõrcsomó :D Korminca odalopakodott a tányérkámhoz, hogy lenyúlja a húsimat na akkorrrát morrogtam rááá GRRRRhhh..!!!Na nehogy má'! Mit képzel ez magáról? 8 évig nem ette meg, mint utóbb kiderült most meg elõlem akarja elvenni, na ne! Azért is irigy kutya vagyok :)Apropó 8 év, én jóval idõsebb eb vagyok, de azt mesélték nekem, hogy én is nyolc éves vagyok és együtt lesz a szülinapom a cicákkal. Na jó, azt hagyom...elvégre hiúak a férfiak is nem igaz?!Azt ugye mondanom sem kell, hogy egy csomó új cuccom van :
vaaaannn tappancsos ágyikómNa szóval kié is??? :) már megint Kormincc...!kismacim, rágókötelem, nagy párnácskám, nagy ágyikóm, plédek, nyakörv, póráz ...
Hûhhha és ajjjajjj valamit be kell vallanom ... ajajjjjjaaajj na ezzel itt kis gond lett . Elsõ hetekben mentünk sétálni, jeleztem az ajtóban jól nevelt kutyusként tõlem aztán mehetünk. Gyönyörûen sétáltam, de keveset, lett kutyabarátom, jól haladtunk és egyszer csak jött egy nap, mikor is úgy döntöttem na én innen sehova. Amikor a pórázt rám akarta kapcsolni megmorogtam a gazdit, ééés egy tapodtat se. És legyökereztem és azóta se.. Na tudjátok kit??? A kutyákat is sütõlapáton teszik ki ugatni c. projekt beindult nálam, már hideg van, gondoltam én, pedig még akkor még 20 fokok is voltak plussszban és képzeljétek, azt mondták: ok ha így akarod hát legyen így. Nem hatottak rám a szavak , hogy kint várnak a kutyabarátok levelei, email-jeim vannak, új blökilányokat ismerhetek meg, szagolhatok virágokat, füvet.. na nem és nem,nem mentem sétálni szóval na! Leterített pelenkás lettem! Rámhagyták, de egy feltétellel, ok nagyfiú ,de tavasszal nincs kecc-mecc kimegyünk ..... mondjátok, várjam én azt a tavaszt ? És, hogy jó kutyus maradjak egy helyen oldom meg. Igaz volt egy két mellé pis -kak , de valami pamacs meg a hyp- hyp -Hypondró eltüntette. Azt hiszem mégis inkább jó fejek ezek a gazdiék.És a cicák ...elképesztõek ezek a makkák ..már mind a haverom .. képzeljétek Pötyike felugrik oda,ahova nem szabad nekik - itt ugyanis van egy csak szabály fotel magasságáig mehetnek fel és pássszzz -és lévén õk nem ûrmacskák és be is tartják, hihi illletve csak tartották, hihiii , mert Pötyi cica úgy ad nekem utat, hogy felugrik a szekrényre. Megsúgom már észrevettem, hogy észrevették és hagyják nekünk, és Pötyi azt mondta ezért bevesz a csapatba, hogy ezt elintéztem neki .. csudapofi ... Kezdem csipázni gazdáékat...

Most Hozzátok szólok Noés- Kutyusok , halljátok szavam Vauk ott bent: ezért se egyetek macskákat, ne üldözzétek , nem éri meg ,nagyobb eséllyel mehettek álomgazdikhoz..inkább legyetek haverok , mert nagyokat lehet velük bandázni,
higgyétek el én mondom : a kutyaHa Gazdianyu elmegy itthonról úgy köszön el a reggelid a tálkádban van, jó kisfiú leszel, vigyázol a cicákra, vigyázol szépen a házra, vigyázol magadra, csicsikálj -pihizzél sokat itthon vagy <3 légy kutya ! én megyek a dolgozóba ...és agyonsimogatja a buksim. S este pepitában : hogyteltanapod, jóvoltálkutyus,teleapocakod kutyaságos kutyám, csicsizitél-e pihiztél -e ??? és kjön a simi simi simi..
A másik kedvenc idõtöltésem az az alvás, húúúú mormota volt az õsöm bevallom, akkorákat szunyálok, hogy öröm nézni, és horkolok, horkolok,mint állat :) Jelentem én vagyok a szobatraktor.Na meg bohóckodom, nézzétek csak kutyát hoztak haza és tevéjük lett, hihhhhhiiiiii mire nem jó egy öreg kutya? S persze, mindezt az éj leple alatt :DHát kb ennyi esemény történt velem egy hónap alatt, velem Csillagfényecskével, a Sztoncsibabával, még majd írunk beszámolót. Küldünk képeket, videókat .
Minden kutyatársamnak legalább ilyet, és csak biztatni tudom õket, ne adjátok fel cimborák...... ne adjátok fel !
Kedves Noésok köszönöm szépen, hogy vigyáztatok rám , HAZAÉRKEZTEM !!!


by Stone


KÖSZÖNÖM SZÉPEN SZTONCSIBABA, HOGY A GAZDID LEHETEK, hogy nekem adott a Jó Isten. Szeretlek kutyám !
Erika és CsaládjaMegosztom a Facebookon