MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

(W)ebnapló 2016.február
2016.04.03.
Február 20-án felvonultunk. Sokan, együtt, összefogva. Félretéve a különbségeket, elõtérbe állítva a hasonlóságokat. És, mindenek felett, a közös célt: az állatkínzás elleni küzdelmet. A Minimenhelyen sajnos sokszor megfordul olyan védenc, aki az emberi nemtörõdömség, hanyagság, rosszindulat, kegyetlenség miatt kerül a gondozásunkba. Végsõkig kihasznált, megkínzott, bántalmazott áldozatai az emberek embertelenségének. Így aztán kénytelenek vagyunk testközelbõl is megtapasztalni azt, hogy nagyon idõszerû volt már egy ilyen összefogás, nagyon idõszerû lenne a változás. Korábbi mentvényünk, az aprócska Fanfan fotója is ott vonult a tömegben, demonstrálva, hogy „Elég!”, hogy tovább kell lépnünk. Bízunk benne, hogy nem hiába az együttmûködés, talán egy új korszak indulhat. Az biztos, hogy mi testközelbõl is nagyon szeretnénk már érezni a változást!
A jeles napra való készülõdés mellett természetesen az állatotthonban is zajlott az élet. Új, kissé még paratörp üzemmódban mûködõ kutyácskáink Tokány és Tarhonya, akiknek a füzesabonyi állatvédõk kértek segítséget.


Boldog gazdisodásokról is hírt adhatunk, végre révbe rohant RUNdmc, Frédi és Béni. Cher egy korábbi védencünk legjobb cimborája lesz ezentúl, Tasakot pedig a szemész doktornénink fogadta örökbe.

Bénire ráfér egy kis drukk, ugyanis szeparációs szorongással küzd. Le a kalappal a gazdi elõtt, aki nem hátrált meg, hanem mindent megpróbál a probléma legyõzésére. Jelenleg kutyakiképzõ és kutyaiskola segítségét veszik igénybe, reméljük hamarosan a sikeres fejlõdésrõl is beszámolhatunk.A Hét kutyája megtisztelõ címet ezúttal Joey kapta:

A hét kutyája Joey

Mokkachina pedig megmutatta, hogy a fent említett vándorcím esetenként egy szuper gazdi-díjjal is járhat:

Mokkachina


Még mindig aprócska Teresa lánykánk egészségi állapotáról is hírt adtunk:

Teresa

Volt védenceinkrõl is kaptunk beszámolót.

Ripityom sikeres otthonra találásának együtt örülünk a gazdikkal:

Ripityom révbeért :)


Félix pedig legjobb barátnõjével, egyben kisgazdijával készült közös videóval örvendeztetett meg minket. És azóta még egy szénmonoxidmérgezést is elõre jelzett, fantasztikus kutya!

Félix és Lili

Sajnos két óriási veszteségrõl is hírt kaptunk, Buksza és Stone, egykori védenceink az örök vadászmezõkre távoztak. Köszönjük a gazdiknak, hogy õket választották és a végsõkig mellettük voltak. Az ö megható szavaikkal búcsúzunk.

Búcsú Bukszától :(

Csak 103 nap jutott.... :(
Megosztom a Facebookon