MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Új-Zélandról kicsit MiniMenhelyes módra :)
2016.04.04.
Most elsõsorban négy védencünk számára szeretnénk a segítségeteket kérni. Sok próbálkozás után, Tikaram, Tahini, Kócos és Hattyú etetésénél áttértünk a Happy Dog Neuseeland száraz tápra. Szerencsére nagyon jók a tapasztalataink ezzel a teljes értékû, kifejezetten érzékeny kutyák számára is megfelelõ eleséggel.

Egy kis leírás:
http://www.happydog.hu/kutyaeledel/szarazeledel-kutya-neuseeland/

Tikaram és Tahini bõrbetegségén, szõrhiányán rengeteget segített ez a táp, nagyon látványos a változás a bekerüléskori állapotukhoz képest. (Mici néni sem vakarózott ettõl már, amióta ezt ette, az õ korában pedig már végképp nem mindegy, hogy mivel tartjuk karban az örökifjú vénkisasszonyt. Gazdái azóta is ezzel etetik és nagyon bevált számukra is. )

Drága Hattyú gyomra pedig, mint tudjátok, a sok korában átélt megpróbáltatás következményeként, rendkívül érzékeny. Sok mindennel próbáltuk egy kicsit felhizlalni, kezdetben gyógytáppal, majd csirkemell és zöldség kombinációjával folytattuk. Sajnos nem tudott egyik megoldással sem magára szedni egy kicsikét, így most nála is áttértünk erre a tápra.

Õk négyen, egy hónapban,legalább két zsákkal fogyasztanak a Happy Dog Neuseeland eledelbõl, arról nem is beszélve, hogy speciális projektjeink védencei közül is többen (például Lord, Bowling, Zoard) ezt a tápot kapják.

Így aztán óriási segítség lenne számunkra ebbõl a speciális eledelbõl tápadomány, érzékeny bõrû, gyomrú kutyáink bármekkora mennyiséggel elbánnak. Elõre is nagyon szépen köszönjük a segítségeteket!


Happy Doggal lesz Happy a Dog!Ha úgy érzitek, hogy szeretnétek támogatni valamelyik kutya ellátását, akárcsak egy mozijegy árával is, akkor azt megtehetitek az adott kutya adatlapján Virtuális örökbefogadással vagy még a következõ módokon is!


A NOÉ Állatotthon Alapítvány MiniMenhely projektjének elkülönített bankszámla száma:
OTP 11710002-20084606
Közvetlen bankkártyás adományozás: http://adhat.hu/online/adomany/56790


Hálásan köszönjük támogatásotokat az összes kutyánk nevében is.. :)

Megosztom a Facebookon