MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Nyaralás kutyával, avagy itt a meleg, hol pancsoljunk?
2016.07.31.
Aki Magyarországon él sajnos rá kell jönnie arra, hogy kutyával itthon nem könnyû együtt nyaralni, még akkor se, ha ma már egyre több az állatbarát szállás. Mert hiába a szállás,ha a kutyusunkkal nem tudunk együtt pancsolni, nem mehetünk be velük sehova. Más a helyzet külföldön, ahol sokkal könnyebb olyan helyet találni egy tengerparti üdülõhelyen, ahol gazdi és kutyusa is együtt nyaralhat, fürödhet.
De nemcsak a nyaralás nehéz együtt, vizes kirándulóhelyeket se sokat ismerünk, ahonnan nem zavarnak ki kutyástól. Azt gondoltam, hátha lenne kedve néhány örökbefogadónknak vagy olvasóknak mesélni nekünk kutyás nyaralásáról, kirándulásáról, mert szeretnénk segíteni néhány ötlettel olvasóinknak és én magam is kíváncsian várom az új ötleteket.


Szóval írásra fel. Várjuk az élménybeszámolókat,hogy megoszthassuk a többiekkel. (orokbefogad@minimenhely.hu)


Mi nagyon sokszor Kisorosziba járunk a barátainkkal és jó néhány kutyával. Ott jó hosszú a partszakasz, ezért mindig találni olyan részt, ahol senkit se zavarunk. A múlt héten is ott kirándultunk és a nálam levõ chipleolvasónak köszönhetõen, még egy kis foxit is sikerült hazajuttatni, aki hozzánk csapódott, miután otthonról meglógva lejött pancsolni a Dunához. Nézzétek, milyen jól érzik magukat. Nem pisilnek, nem kakilnak a vízbe, oltottak, ivartalanítottak, tiszták. Õk családtagok, tehát szeretünk együtt lenni velük.

Pár példa még:

Drótszamár Kemping, Velence

Tavirózsa Kemping, DélegyházaKutyás strand, Fonyód


/kép forrása: kutyabarat.hu/

Természetesen egyre mindig vigyáznunk kell, tartsuk be a kutyás etikettet!
/kép forrása: kutyabarat.hu/

Megosztom a Facebookon