MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Fúró befúrta magát egy családba!
2016.09.12.
"Sziasztok!

Fúró jelenti:

Azt hiszem, hazaértem.

Legelõször is mindent feltérképeztünk, és mindent lepisiltünk. Beazonosítottuk a konyhát, és az ágyat is - a lakás két legfontosabb pontját. Az ágyból rálátok a hûtõre. Ez nagyon fontos. Az elsõ éjszaka minden rendben volt, aludtunk mint a bunda.

Pórázon ügyesen sétálunk, de még a járdaszegélyt nem ismerjük. A "megáll, vár, lábhoz" parancsokat szintén nem ismerjük. Cserébe egyre többször keressük a szemkontaktust, és szép lassan megtanuljuk majd az alapokat.

Mázli - ahogyan az sejthetõ volt - egyelõre nagyon féltékeny rám, de a gazdik türelemmel és szeretettel kezelik a helyzetet. Én bírom a Mázlit, séta közben már megvan az összhang, zseniálisan tekergetjük össze a pórázaink. :) Idõ kell, és megszokja, hogy én is itt vagyok, és nem kell tõlem félteni a gazdiját.

Sokat liftezünk, és megyünk sétálni rendszeresen. Ezt én mindig egész testes csóválással, nagy örömmel nyugtázom. Mivel úgy húzok, mint egy torpedó, a nyakörv helyett egy kényelmesebb hámot kaptam, ami nem szorítja a nyakam, úgyhogy tolom neki ezerrel. :) A környéken sok a park, sok a zöld, még a felét sem fedeztük fel. Rengeteg fát kell lepisilnem még.

A lakás nagyon klassz, egyszer sem nyüszögtem, jól érzem itt magam. Az ágy extra puha a sok párnától, azt hiszem nem panaszkodhatok.

Sok tanulnivalóm van még, de türelmesek velem. Néhány nap múlva ismét jelentkezem.

Puszilunk mindenkit! Fúró & Szabi, Mázli & Laci."Megosztom a Facebookon