MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Állatok Karácsonya 2016
2016.12.13.
Mint minden évben, idén is megrendeztük az Állatok Karácsonyát a NOÉ Állatotthonban.
Már kora reggel kint sürögtünk-forogtunk, hogy felállítsuk a karácsonyfát, hogy elõkészítsük a forralt bort és teát, amivel megvendégelhetjük látogatóinkat.

(és még a Mikulás is bemászott hozzánk a kerítésen :D )Már elõtte napokkal elhalmoztak minket a kedvesebbnél kedvesebb üzenetek, azzal kapcsolatban, hogy mire lenne szükségünk és melyik kutya vajon milyen ajándéknak örülne?
Õszintén szólva ezek a dolgok azok, amik igazán elõrevisznek minket a hétköznapok problémáival szemben.
Ilyenkor mindannyian azt érezzük, hogy tényleg van értelme annak a(z emberfeletti) munkának, amit végzünk a hét minden napján.
És nem csak azért, mert ennyi ember ír nekünk, sokkal inkább azért, mert rengetegen gondolnak a védenceinkre :) és ránk is :)

Jólesõ érzés ilyenkor végignézni a boldog, önfeledten mosolygó arcokon és ezen a csodaszép szombati napon alig gyõztük örömmel!


A napsütéses, enyhe idõben rengetegen látogattatok el hozzánk. Mindenki mókázott és viccelõdött, sokat beszélgettünk, még többet kutyáztunk. A kora reggel felállított fácska pedig nem sokáig árválkodott. Annyi ajándék, meglepetés került alá, hogy alig fért el! Sok kutyánk kapott gondosan becsomagolt, névre szóló figyelmességet is. Szívet melengetõ nap volt, köszönjük nektek! Feltöltõdve, új lendülettel indulunk az elkövetkezõ év nehézségeinek, hiszen ahol ennyi jó akarat és összefogás van, ott sikerülnie kell! Újra és újra.
Köszönjük mindenkinek aki eljött, aki csak mosolyogva gondolt ránk!
Minden olvasónknak, örökbefogadónknak, önkéntesünknek igazán békés és boldog ünnepeket kívánunk!

A NOÉ Állatotthon Alapítvány MiniMenhelyének csapata :)

Megosztom a Facebookon