MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Öregedõ melegedõ kerestetik II.
2017.01.09.
"Legalábbis én télen mindig belehalok. Az itatók befagyva, jeget törni itatni, majd újra jeget törni... szalmázni, szeretni és újra itatni, majd szeretni és kiosztani a frissen fõtt forró ételt. Ilyenkor a túlélésre megy a játék. Önkéntesek lilára fagyva, de hatalmas szívvel dolgoznak,hogy mindenkinek jusson elég víz, séta, szalma, étel és szeretet. Az ember hazahozná mindet. De vannak olyanok, akik a mínusz húszban ténylegesen az életükkel fizethetnek. Õk az öregek, a betegek,a soványak. A szív megszakad minden szempárnál.

Kamu


Maszk


Kelta


Szendike


Mese


Ridikül


Sonka


Móric


Keringõ


Túlélõ


SzénÉleteket követelõ a hideg. Mindig félve gondolok az utcán élõ emberekre, állatokra, és a menhelyi öregekre. Vajon lesz-e még bennük erõ és kitartás tavaszig? Segíts te is, ahol tudsz, mert amíg te visszabújhatsz a meleg lakásba, van akiknek ez nem adatik meg. "

Ha úgy érzed szeretnél lehetõséged biztosítani egy öreg kutyánknak, hogy melegben élhesse át az idei telet, írj egy emailt az orokbefogadas@minimenhely.hu címre vagy telefonálj este 17 óra után a 06-70-635-0780-as telefonszámra!


Köszönjük!

Megosztom a Facebookon