MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Pereceljünk együtt
2017.02.07.


Mivel a NOÉ Állatotthon Minimenhely részlegének fõ célja a gyepmesteri telepeken raboskodó rászorulók megsegítése, így azonnal vállaltuk õt. Mint az azonnali orvosi vizsgálat kimutatta, Perec hátsó lábának súlyos, úgynevezett shear injury sérülése volt (traumából származó, nagy nyíróerõ miatti roncsolódás), ami valószínûleg autógázolásból adódott.
Az elõzmények ITT olvashatók el!Orvosaink sokáig küzdöttek,hogy lábát ne kelljen amputálni, ami végül sikerült is a lelkiismeretes ápolóinak és a remek orvosi gárdának köszönhetõen.
Pereca gyógyulás útjára lépett!Akkoriban sokan követték sorsát, az állapotát, szorítottak érte, örültek a napról napra javuló híreknek és mi bíztunk a csodában, bíztunk abban,hogy a mi nagy és csodálatos mackónkra gyógyulása után hamarosan rátalál majd az álomgazdi is.
2014-ben még hétezren nézték meg a karácsonyi videóját.
A videóÉs teltek a napok, a hónapok, s az évek, õ pedig már elfelejtett kutyaként élte tovább nálunk az életét. Persze önkénteseink körében nagy népszerûségnek örvend,mindenki szereti õt, de nálunk mégiscsak kint kell élnie ebben a borzasztó nagy hidegben is, ami bizony úgy tûnik nem tesz jót a lábának.

Egy rövid ideje észrevettük,hogy ismét baj van vele. Azonnal a mi csodaBoda dokinkhoz futottunk.

Sajnos most úgy tûnik újból kezdõdik a harc, a kezelések, gyógyszerezés és reménykedés,hogy sikerül-e ismét.

Persze tudjuk mi,hogy mi kellene Perecnek a legjobban, ideiglenes vagy egy végleges gazdi kellene neki, ahol legalább a hidegebb idõben nem kellene éjjel-nappal kint lennie,mert a seb gyógyulásának az nagyon nem tesz jót.

Tehát,ha bárki úgy érzi,hogy egy ilyen nagy mackó hiányzik a családjából, kérjük ne habozzon,hanem jöjjön ki hozzánk szombaton,hogy megismerkedhessenek.

Természetesen annak is örülnénk,ha valaki csak ideiglenes gazdája lenne.
Akinek pedig ez nem áll módjában, de anyagilag lehetõsége van támogatni gyógyíttatását, köszönettel fogadnánk azt, az elkülönített számlaszámunkon

OTP Bank 11710002-20084606

Illetve a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalán:
Hívd a 13600-as telefonszámot, majd az automata bejelentkezése után add meg a kiválasztott szervezet kódját (63)
NOÉ Állatotthon Alapítvány


Köszönjük Perec nevében is!
Perecrõl érdeklõdni este 6 óra után a 0670/635-0780-as telefonszámon vagy az orokbefogadas@minimenhely.hu címen lehet.


Megosztom a Facebookon