MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Rizibizi jelentkezik
2017.02.17.
Kedves Zsuzsa!

11 éve fogadtuk örökbe drága Sükikénket (Minimenhelyen Rizibizi volt). Azóta is családunk tagja, cicáink barátja, gyerekeink testvére, a mi kisfiunk és a legjobb barátunk.
Nagyon jól beilleszkedett a családunkba, sétáltatni csak pórázon lehet a süketsége miatt, de egyéb hátránya nem volt a nem hallásának. A lakásban a légáramlatokból érzi ha valaki hazaér és rohan az ajtóhoz, valamint a macskákat használja a fülének, figyeli õket, és velük együtt rohan. Gyönyörû hangja van, csodásan ugat. Tavasszal levágatjuk a szõrét, mert nagyon melege van ebben a szépséges bundában.
Imádja a hasát, állandóan kunyerál és idõnként még lop is. :) Amit soha nem tudott megszokni - az az autóban való utazás. Artikulátlan hangon végigugatja az autóutat, ugrál egyikünkrõl a másikra, nem tudjuk eldönteni, hogy örömében vagy félelmében. Valami régi emlékre próbáljuk visszavezetni, de nálunk nem történt semmi rossz dolog vele ami autóval kapcsolatos. Egészségileg - 5 éve volt egy mûtéte amikor kivettek az oldalából zsírcsomókat, mivel növekedtek. Sajnos tavaly ugyanezért meg kellett mûteni, de akkor kb. 10 helyrõl szedtek ki belõle zsírcsomókat. Pár nap alatt felépült a mûtétbõl, de megbeszéltük az orvossal, hogy bár biztos, hogy újak fognak jönni, mivel hajlama van rá, több mûtét a kora miatt már nem lesz.
Reméljük még sokáig velünk lesz, nem tudom elképzelni az életünket nélküle, a férjemet idézném aki azt mondta " amikor befogadtuk beköltözött hozzánk a jóság ".
Üdvözlettel: Süki gazdi
Ági
Megosztom a Facebookon