MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

A jövõ III. rész
2017.03.07.
Annyi rossz hírrel szembesülünk nap mint nap, mind az állatvédelem, mind az élet többi részén, hogy arra gondoltam, egy kis fényt viszek az olvasóink életébe (is) a nálunk történt megható történetek megosztásával.

Elõzõleg Laura Anna meséjét (álmát) és versét osztottam meg veletek, most pedig jöjjön egy szintén szívmelengetõ történet.

Egyik hétvégén kilátogatott hozzánk egy régi önkéntesünk, Évi a lányával Lilivel és kutyájukkal Félix-szel, akit 10 évvel ezelõtt fogadott örökbe a NOÉ Állatotthon MiniMenhely részlegétõl..

Évi, Lili és Félix kapcsolata nemcsak minket nyûgözött le, hanem még anno a tv-ben is jártak "Gyerek vagy kutya" témakörben.

Elõzmények

VIDEÓ

Nos Lili azóta nagylánnyá cseperedett, Félix is megõszült kissé...de az egymás iránti szeretetük mit sem változott.

De ebbõl a szeretetbõl Liltõl bizony jut másoknak is.Történt ugyanis, hogy Lili a pulcsim ujját húzogatva félrehívott, szemlesütve, szinte félve mondta el nekem, hogy õ bizony hetek óta gyûjtögeti a zsebpénzét, azért, hogy vehessen a bent élõ kutyáknak egy kis finomságot és most...hát most itt van.Igen, jól látjátok, Lilitõl bizony az egyik beteg kutyánk, nem olcsó gyógykonzervét kaptuk ajándékba.

Õszintén szólva összeszorult a szívem, hogy egy ilyen kis csöpp kislányba mennyi érzelem szorult és milyen sok ember vehetne példát tõle minden tekintetbõl.

Bár közhelynek tûnik, de a segítség bizony ITT kezdõdik! Mert SOK KICSI SOKRA MEGY! És csak VELETEK sikerülhet,mert az összefogás és a következõ generáció nevelése lehet az egyetlen lehetõségünk arra, hogy még élhetõvé tegyük újra a Földet.

Ne felejtsétek addig se:

"A földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön"

Megosztom a Facebookon