MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

ABU a lebénult kutya
2017.06.26.
Aburól viszont ennyi se tudunk. Ki tudja, mi történt vele, mi csak annyit tudunk,hogy 2 napja egy kétségbeesett segítségkérés érkezett a NOÉ Állatotthon Minimenhely részlegéhez e-mailben Lillától, aki egy barátjával együtt próbál meg e kicsiny faluban tenni az állatokért.

"Kérem segítsenek!
Csütörtökön a tardonai önkormányzat telephelyére került egy félig lebénult kutya, próbálunk neki segíteni, de fájdalmai vannak, és nem tudjuk megfelelően ellátni! Nagyon sürgős segítségre szorul, máshol nem tudjuk elhelyezni, szervezetünk, ideiglenes helyeink nincsenek csupán két civil próbál segíteni! A probléma az, hogy hétvégén még jól is volt a kutya viszont ma nagyon romlott az állapota"


Bevallom fogalmunk se volt,hogy hova tesszük Abut...hogy találunk-e majd neki ideiglenest, mert jelenleg már teljes bénulásban van. Csak egyet tudtunk, egyet tudtunk, amikor elolvastuk Lilla sorait, hogy muszáj valahogy segítenünk. Tehát a legfontosabb lépést azonnal megtettük. Felvettük a kapcsolatot Lilláékkal, akik tegnap estére felhozták Abut egy éjjel-nappal működő Klinikára. Kivizsgálását megkezdték, de sajnos egyelőre nem túl jók a kilátások. Jelenleg bódításban vizsgálják, úgy tűnik teljesen bénult. Ma estére talán kiderül, hogy hogyan tovább. Reméljük, remélem, hogy még ha az utolsó pillanatban is, de időben érkeztünk. És remélem, senki nem fogja megkérdezni,hogy miért nem altattatjuk el azonnal a beteg kutyát és miért próbáljuk meg mindig megtenni a lehető legtöbbet értük. Mi hiszünk a csodákban,hisz már annyiban volt részünk.

http://noeallatotthon.hu/index.php?pid=2&cid=710


Ha támogatnád Abu felépülését, hálásan megköszönjük.

A NOÉ Állatotthon Alapítvány MiniMenhely projektjének elkülönített bankszámla száma: OTP 11710002-20084606
Közvetlen bankkártyás adományozás: http://adhat.hu/online/adomany/56790

Paypal: info@noeallatotthon.hu

A megjegyzésbe kérjük írjátok bele Abu!

Köszönettel fogadjuk a NOÉ Állatotthon ADHAT Segélyvonalára érkező hívásokat, vagy SMS üzeneteket is!
Hívd a 13600-as telefonszámot mindenféle előhívó nélkül!), majd az automata bejelentkezése után add meg a NOÉ Állatotthon kódját: 63 !
Ha könnyebb az sms, akkor a 13600-as számra küld a 63 -at. Egy telefonhívás vagy egy üzenet értéke 250 Ft.
Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!
Jelenleg a Telekom (T-Home és T-Mobile), valamint a Telenor, Vodafone és az Invitel hálózatából érhető el a szolgáltatás.
Nagyon köszönjük!


Megosztom a Facebookon