MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Egy "Helló" Lady Gagától!
2017.07.17.
"Kedves Zsuzsa!

Kedves Noésok!

Lady Gaga - új nevén Halley - ma egy hete került hozzánk. Mivel az következő szombatjaink úgy alakultak, hogy egy ideig nem tudunk sajnos kilátogatni az Állatotthonba, így mindenképp szeretnénk küldeni egy rövid beszámolót Halley első gazdis hetéről.A lakásban nagyon szépen viselkedik, szobatisztaságára sem lehetett eddig semmi panasz. A cicával is nagyon figyelmes, inkább rá sem néz, nehogy megijedjen tőle. Juci, a cica is lassan-lassan kezdi értékelni Halley igyekezetét, de valószínűleg azért Ő lesz itt továbbra is főnök.


A környéken szerencsére egyre több az állatbarát hely, így Halley nem csak a kutyafuttatóban és az utcákon tudja élvezni a többi ember társaságát, amit tudunk, hogy nagyon szeret. Az ugrálásról való leszokás felé is jó úton halad. Nagyon okos, értelmes kutya, a kutyaiskola előtti itthoni tanítgatása is meglepően eredményesnek látszik egy hét elteltével.

A nyár folyamán még ő is biztosan visszalátogat a Minimenhelyre, felvidítani mindenkit.

Üdvözlettel,

Timi és Helga"

Lányok nagyon köszönjük nektek, hogy nem adtátok fel az első akadálykor, hanem kitartottatok..és megmutatjátok Lady Gagának/Halleynek, hogy milyen is egy tökéletes CSALÁDBAN élni!

Megosztom a Facebookon