MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Vödör első éve!
2017.09.20.
"Szia Zsuzsa,

Elnézést, hogy csak most válaszolok kicsit sok volt a munka mostanában.
Lényeg hogy jól vagyunk, Vödivel is minden a legnagyobb rendben.
Nagyon figyelünk rá.

Kiderült, hogy bűzmirigy problémája van és valószínűleg allergiás is, ezért többször be volt kicsit gyulladva a bal füle.
Csináltattunk nemrég allergia szűrést, lassan meglesz az eredménye, addig meg takarítgatjuk a fülét.

Egyébként borzasztó finnyás. Pl száraz kaját csak tejföllel, vagy joghurttal hajlandó megenni, húst csak frissen sütve, főve. Tőle tudjuk, hogy a legjobb minőségű tejföl a „magyar tejföl”.Nagyon sokat sétálunk teljesen szocializálódott. Túlságosan is, mert a hidegkúti reptér már az ő területe és ezt az ivaros kanok tudtára is adja ha nem figyelünk.
Nem agresszív ne értsd félre, csak jelzi a sorrendet. De majd újra megyünk tréningre és ezen is javítunk kicsit. Iszonyú édes, ezt tudja is és vissza is él vele. Nagy franc, a feltett szabályokat folyamatosan próbálgatja.

Ja és ami még zseniális, hogy van egy nagyobb társaság 10-15 kutyás csapat akivel jóban vagyunk gyakran találkozunk. A többi kutyust besorolta a falkájába. Ha őket idegen kutya bántaná vagy rájuk morogna, akkor megy és odébb lökdösi az idegen kutyát. Nem bántja csak közéjük áll és az idegen kutyát eltereli. Tök jó fej. Imádja mindenki.Vihartól, víztől és állatorvostól félünk. Vadászösztön nulla, két hete egy békával aludt az udvaron. Béka 15 cm-re volt az orrától nézegette kicsit majd horkolni kezdett. El sem hittem, hogy van ilyen. Szöcskére próbál vadászni a mezőn, mert nagyon idegesíti, hogy ugrálnak körülötte, az még jobban, hogy nem mindig ugyan az a szöcske és ugyan onnan ugrik fel. Nem érti és képes helyben toporzékolni, hogy most már elég legyen. Ezene lehet 10-15 percet kuncogni.


Ne aggódjatok beleszerettünk Vödibe, ő meg vissza él vele, mint minden rendes kutya (ezt ne mond el Marcsinak, mert sokat dolgozott azon, hogy rendes gazdik legyünk és ne csináljon hülyét belőlünk a kutyánk, de ez csak részben sikerült.)

Szóval azt hiszem ennyi. Csatoltam pár képet is. Ha van olyan is köztük amit már korábban küldtem akkor elnézést nem nagyon lehet fotózni csak ha alszik, mert nem szereti.Üdv, Péter


Megosztom a Facebookon