MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink

Adventi kalendárium kicsit másképp....
2017.12.01.Igazi, hamisítatlan, klasszikus családi álomkutya kínáltatik! Keringő egy szuper, szófogadó, kutyasuliban iskolázott 7 éves leányzó, egy valódi kutyatünemény. Túl van a kölyökkor hebrencs időszakán, megállapodott, nyugodt, remekül alkalmazkodó, kiegyensúlyozott kutyus, nem rágcsál, nem rombol, kedves és okos. Mindenkivel nagyon barátságos, egyedül a cicákért nem rajong.

Régi lábsérülése tökéletesen meggyógyult, már csak szíve leghőbb vágyát szeretnénk teljesíteni. Szíve leghőbb vágya pedig nem más, mint egy jóságos Gazdi, aki szeretettel megsimogatja a buksiját és kiskutyámnak hívja. Akinek a lába mellé fekhet, és ha kedvük szottyan, hát sétálnak egyet. Persze komótosan, szépen ballagva a Gazdi mellett. Akinek hűséges és odaadó társa lehetne és féltve őrizhetné Családját.

Te, aki ezeket a sorokat olvasod: ugye szeretnél egy csillogó szemű, csupamosoly tündérmackót, aki odaadóan csüng minden szavadon, minden mozdulatodon, aki számára te vagy az Élet. Ne habozz, gyere el ezért a csodálatos Kutyáért, hiszen egy valami biztos: tökéletes párost fogtok alkotni!
Érdeklődni Keringőről az orokbefogadas@minimenhely.hu címen lehet.

Megosztom a Facebookon