MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:


1. 2 3 4 | Következő

A visszadobott Halacska!
2017.02.10.
Pár héttel ezelõtt beszámoltunk Nektek egy igazán fantasztikus hírrõl, hiszen kifogták a mi (Arany)Halacskánkat.... ám az örömünk nem tartott sokáig, mert nagyjából egy héttel az örökbefogadás után hideg zuhanyként ért minket a hír: A kifogott Halacskát bizony - megváltozott életkörülményekre hivatkozva- visszadobják.....


Öregedõ melegedõ kerestetik II.
2017.01.09.
Noé Állatotthon, 2017.01.07 reggel -22 fok. Délben -11 fok. Michelin baba hozzánk képest lelkes amatõr. Nem fáztunk, csak néha, csak a kezünk, csak az arcunk, meg a végén a lábunk. De mit számít ez, amikor az ember végig néz a kutyákon és könny fagy az arcára. És valami ül a mellkasán....Karácsonyi lista: MiniMenhely részleg
2016.12.08.
A NOÉ Állatotthon védencei tollba mondták mire lenne a legnagyobb szükségük, mire vágynak, mi az aminek legjobban örülnének a Jézuskától. Íme a kifejezetten a NOÉ Állatotthon MinMenhely részlegétõl érkezett elkapott drótposta :)


A NOÉ Állatotthon védencei karácsonyi kívánságlistája
2016.12.02.
A NOÉ Állatotthon védencei tollba mondták mire lenne a legnagyobb szükségük, mire vágynak, mi az aminek legjobban örülnének a Jézuskától.


Öregedõ melegedõ kerestetik!
2016.11.24.
Az idõs kutyák életét a legjobb - és egyben a legnehezebb- dolog boldoggá tenni. Ha az ember ránéz a lisztes arcukra, minden õsz szõrszáluk valami hihetetlen történetet mesélhetne el az életükbõl, amiket órákig mesélhetnének nekünk, ha értenénk amit mondanak. A néha már nem olyan élesen látó szemük mégis melegséget áraszt felénk. A fogaik már nem az igaziak,de legalább nem rágják szét a bútorokat, az elõl hagyott cipõket. Sétálni szeretnek,de már nem egy gõzmozdony meglódulásával teszik ezt. Csupa boldogság velük minden perc. Most tehát arra vállalkozunk, hogy egy újabb cikksorozattal meghozzuk a kedvet az -akárcsak- ideiglenes befogadáshoz is... hátha...a remény hal meg utoljára.


Egy partra vetett Halacska kér most segítséget!
2016.10.22.
"Csillaghálóban hányódunk
partravont halak,
szánk a semmiségbe tátog,
száraz ûrt harap."

Ez a Pilinszky versrészlet jutott elõször eszembe, amikor Halacska a gondozásunkba került. Több hónapos töréssel élt az utcán és rengetegen elmentek mellette mindenfajta segítségnyújtás nélkül...


Az összefogás jelképe, Robika megmenekülése
2016.04.22.
Épp csak megérkezett gondozásunkba Forte, az elütött és több, mint egy hétig gerinctörötten az árokban fekvõ kiskutya és máris itt a következõ rászoruló, Robika.
Robika kb egy hónapja tûnt fel egy kis faluban, ahol sajnos amellett, hogy adtak neki enni, amikor látták, mást nem tudtak tenni érte. Ekkor jött egy Angyal, aki képtelen volt szó nélkül elmenni mellette és megpróbált neki segítséget szerezni. Az összefogás erejének hála, így viszont napokon belül lehetõsége nyílt Robikának egy új életre! Most pedig már csak rajta múlik minden! Robika, pedig egy bika erejével küzd:)


Új-Zélandról kicsit MiniMenhelyes módra :)
2016.04.04.
Új-Zéland két nagyobb és számos kisebb szigetbõl álló állam a Csendes-óceán délnyugati részén. Földrajzilag a Föld legelszigeteltebb állama: még Ausztráliától is kb. 1500 km-re fekszik. A másik legközelebbi nagyobb szárazföld délen az Antarktisz. De most nem mennénk ennyire messzire, mert nem az országról, hanem egy prémium minõségû TÉNYLEG csirkementes tápról írtunk cikket, amibõl az utóbbi idõben igazán nagyfogyasztók lettünk.


Baba baj van :( Teresa segítségre szorul....
2015.12.09.
Teresa egy 5 hetes kölyökkutya, akinek még bõven a mamája mellett lenne a helye, ám ehelyett már nagyon sok borzalmat kellett átélnie :-(


KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA, a legszebb ajándék!
2015.12.03.
Az ünnepek közeledtével minden évben törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket? Mi az, ami megfizethetõ, mégis értékes? Van, akinek azért nehéz ajándékozni, mert mindene megvan és van, akinek azért, mert nem okozna örömet neki egy bolti tömegcikk vagy piaci kacat.
Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁjával most mindez lehetséges!


Most nem szívesen lennénk Timi bõrében....
2015.11.24.
Sosem könnyû belenézni egy elhagyott kutya szemeibe, mert borzasztó fájdalmakról mesélnek annak, aki erre nyitott. Ám olyankor szakad meg igazán a szívünk, amikor egy öreg, nekünk embereknek kiszolgáltatott, egy életet leszolgált, beteg és kidobott kutya szemeibe kell belenéznünk.... Timi esetében is nagyon nehéz ezt megállni sírás nélkül,de mivel Timi életerõs, kedves, érdeklõdõ öreglány, így mi is sokkal bizakodóbbak vagyunk a jövõt illetõen, mert Timi MEG AKAR és akkor MEG IS FOG GYÓGYULNI :)


Cherre nagy mûtétek várnak....
2015.11.21.
Sony és Cher Felsõpakony külterületén az út szélén sétált, amikor egyik önkéntesünk észrevette õket. Már akkor látszott rajtuk, hogy nagyon elhanyagolt és rossz állapotban vannak,de azt nem gondoltuk, hogy Cherrõl kiderül majd, hogy sokkal nagyobb a baj, mint azt elõtte hittük....


Tikaram segítségre szorul...
2015.11.03.
Ez a kis csöppség itt Tikaram. Igen, jól látjátok, szerencsétlen kiskutya feje és az egész teste tele van sebekkel, a bõre elszürkült, gyulladt és megvastagodott. Valószínûleg egy kezeletlen bõrbetegség hatalmasodott el ennyire rajta. Most mindene fáj, viszket s vérzik. A szõre hatalmas foltokban teljesen kihullott. Számára a Törökszentmiklósi Befogad-Lak Állatvédõ Egyesület kért segítséget, miután ilyen borzasztó állapotban találták az utcán.


Fannyra egy újabb nagy mûtét vár!
2015.09.25.
Kedves Olvasók! Tudjátok, hogy mit néz meg egy betegen egy neurológus? - Hát a nézését meg a járását, csípõjének a ringásááááááát.....


DeForma formabontása
2015.07.08.
DeForma mióta hozzánk került mindig valamilyen módon formabontó dolgot hozott a menhely életébe :)
Már idekerülésekor tudtuk, hogy Õ egy igazi formabontó személyiség..de azt nem is sejtettük, hogy ennyire....


Segíts megvédeni Õket! Válassz valakit, akinek Te mented meg az életét!
2015.06.25.
Védelmet kérünk kutyusaink számára! Mi már megmentettük õket a szenvedéssel, betegséggel és éhezéssel teli, sivár szeretet nélküli életükbõl. De néhány apró élõsködõ továbbra is szeretné megkaparintani! A bolhák a vérükre pályáznak, a kullancsoknak az életük kell! Segíts megvédeni Õket! Válassz valakit, akinek Te mented meg az életét! Nem kell mást tenned, csak ajándékozod meg a kutyusainkat bolha és kullancsriasztó nyakörvvel!


TALICSKÁZÓS SEGÍTÕNAP szombaton (2015. március 21.) a MiniMenhely részlegen!
2015.03.17.
Számításaink szerint nagyjából 25 - 30 m3 föld megmozgatásához és eldolgozásához keresünk segítõket 2015. március 21-én, szombaton. Szeretettel várunk Mindenkit, talicskára fel, és ne feledd: HOZZ MÉG EGY EMBERT! :)


4 szervezet 1 cél - Állj mellénk!
2015.02.12.
Aki ismer minket, munkásságunkat az tudja, évek óta segítünk, nem csak állatokon...
Most újra megtesszük, és ezúttal egy kicsit nagyobb fába vágtuk a fejszénk. 4 szervezet fogott össze 1 cél érdekében.


ADOMÁNYOZZ ÉLETET!
2015.01.08.
Mi történik egy gázolást túlélõ kutyával? Hová kerül hosszú évek után a láncra vert állat, akit végre megmentett valaki? Ki ápolja a bántalmazott, megkínzott állatokat?
Az Adjukössze.hu oldalon futó gyûjtõakciónk célja a NOÉ Állatotthon kórházrészlegének felújítása. Az adománygyûjtés 2015. március 5-ig tart. Kérjük, segítsetek egy megosztással, és járuljatok hozzá kórházrészlegünk felújításához, hogy állataink jó körülmények között rehabilitálódhassanak és gyógyulhassanak. Hálásan köszönjük!


KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYA, a legszebb ajándék!
2014.12.09.
Az ünnepek közeledtével minden évben törjük a fejünket, mivel lephetnénk meg szeretteinket? Mi az, ami megfizethetõ, mégis értékes? Van, akinek azért nehéz ajándékozni, mert mindene megvan és van, akinek azért, mert nem okozna örömet neki egy bolti tömegcikk vagy piaci kacat.
Ajándékozz igazán maradandót, értékest! Ajándékozz gondoskodást, gyógyulást, új esélyt, ÉLETET! A NOÉ Állatotthon KARÁCSONYI ADOMÁNYKÁRTYÁjával most mindez lehetséges!1. 2 3 4 | Következő