MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:


Előző | 1 2. 3 4 | Következő

Hááárom kívánság.....a kívánságom az, hogy minél elõbb teljesítsd..a kííívánsáágomaaaat
2014.11.12.
HO-HO-HO – va tettem a szemüvegemet…?? Aha, meg is van. Lássuk csak. A harci feladat a következõ: össze kéne állítani egy karácsonyi kívánságlistát a Minimenhely részére. Ó, mondom, hát mi sem könnyebb feladat, de akkor szóltak ám, hogy nem használhatok fel hozzá egy egész tekercs pergament, hanem ki kellene férnie, mondjuk a lap aljáig. Azt a rézfán vonyító rézkutyáját neki, hát ííígy már nem olyan egyszerû a dolog!


Szemezz velünk :)
2014.09.17.
Nézz szembe vele, milyen jófej vagy! Egész évben szemezhetsz a NOÉ védenceivel, akiket TE támogattál a naptár megvásárlásával! Állati jó év végi ajándék cégeknek és magánszemélyeknek is.


Carlos, Szendi és Szelma megmenekült egy gyepmesteri teleprõl
2014.09.08.
Carlost, Szendikét és Szelmát szeptember elején mentettük altatás elõl, a tiszarádi gyepmesteri teleprõl. A segítségkérést a facebookon látta meg önkéntesünk. Nagy szerencsére az utóbbi idõben sikerült néhány kutyát örökbeadnunk - róluk majd a hamarosan elkészült W(eb)naplóban olvashattok – ezért tudtuk õket vállalni.


Támogasd védenceinket, vásárolj NOÉs falinaptárat!
2014.09.04.
Frissen, ropogósan, korlátozott darabszámmal megérkezett a 2015-ös, A3 méretû, az állatotthon védencei által népszerûsített falinaptár, amelynek megvásárlásával a NOÉ Állatotthont támogatod.


PÁNTLIKA KARBANTARTÓ MÛTÉTJE LESZ MA!!!!
2014.06.25.
Már megint egy dudor. Egy dudor, aminek nem kéne lennie egyáltalán, de ott van, és nincs jó helyen, így valamit tenni kell... Pántlika mûtétje elkerülhetetlen, a lábán van ez a dudor. Most kell még mûteni, amikor még csak öklömnyi. Hogy mi ez a dudor még nem tudjuk. Csak reméljük, hogy semmi komoly, és egy vágáson kívül semmi sem fog majd maradni csak az emléke. Most ennek az álomkutyának a mûtétjéhez kérjük a segítségeteket. Kérjük, aki teheti, támogassa Pántlika gyógyulását, bármilyen apró segítség nagyon fontos.


Segíts, hogy segíthessünk!
2014.06.18.
A NOÉ Állatotthon Minimenhely részlege 10 éve nyitotta meg kapuit az árva, bántalmazott, halálra ítélt állatok elõtt. A program akkoriban egyedülálló kezdeményezés volt hazánkban, célja a sintértelepekre került, altatásra ítélt, megkínzott, sérült állatok szervezett mentése, rehabilitációja és új gazdához juttatása volt. Munkánkat azóta is töretlenül végezzük, de támogatóink csökkentek az adományok mennyiségével is együtt. Segítsetek, hogy menthessük tovább a rászorulókat, és ha van kedvetek, gyertek hozzánk önkéntesnek vagy fogadjatok örökbe védenceink közül. Köszönjük :)


Bajban Fekete Hattyú és a kisbabái
2014.04.07.
Már ismeritek pécsi kis-nagycsaládunkat, Pogot a boxer papát, Fekete Hattyút a gyönyörû mamát és hat kiskukacnyi apróságukat.


Jótékonysági mountain bike BUÉK Kupa a Noé Állatotthonért!
2013.12.28.
ISMÉT, IDÉN (ILLETVE JÖVÕRE) IS! Újév köszöntõ és jótékonysági mountain bike verseny a NOÉ Állatotthonban. Gyere, tekerj egy jót, érezd jól magad, részvételeddel az állatotthon védenceit támogatod :)


Karácsonyi ajándék Mindenkinek!
2013.11.30.
Szeretnénk Mindenki figyelmébe ajánlani egy olyan karácsonyi ajándék ötletet, mely mindenkit boldoggá tesz!

2014-es NOÉs Asztali naptár az Állatotthon védenceivel!


Európai aláírásgyûjtés az állatkísérletek betiltásáért!
2013.09.24.
Mi már csatlakoztunk, és te?
Állatotthonunk teljes vállszélességgel támogatja azt a polgári kezdeményezést, amelynek segítségével lehetõvé válhat az állatkísérletek betiltása az Unióban! Amennyiben te is ellenzed az állatkísérleteket nincs más dolgod, mint az alábbi linken on-line módon, vagy az állatotthonban személyesen aláírni a kezdeményezést.


Africa Legend karitatív, amatõr futam!
2013.08.12.
2013. augusztus 17-én, szombaton 8 órától.
Izgalmas, kalandban bõvelkedõ pontkeresõ autóverseny Budapesten, és annak 25 km-es vonzáskörzetében. Nem csak terepjárósoknak. A futam karitatív célja a NOÉ Állatotthon támogatása.
A nevezésrõl, indulásról, valamint magáról a versenyrõl bõvebb információ a www.africalegend.org weboldalon, vagy a facebookon.


SYNC Nights - Hihetetlen összefogás a NOÉ Állatotthon védenceiért
2013.05.25.
A celebvilág összefogott, hogy segítse és népszerûsítse a NOÉ Állatotthon védenceit és tevékenységét. Jótékonysági bulit szerveznek a LeBistroban 2013. június 15-én. Gyertek el TI is! :)CSAK VELETEK SIKERÜLHET!
2013.05.02.
Sokszor halljuk, mi nagyok vagyunk. Igen, valóban az elmúlt 20 év alatt sok mindent sikerült elérnünk, rengeteg áldozat és küzdelem árán, de lehetünk akár a legnagyobbak is, akkor is a jövõnket Ti jelentitek, a Ti sok apró és nekünk mégis hatalmas segítségetek! Köszönjük Angyalok, hogy támogattok minket, hisz tudjátok, CSAK VELETEK SIKERÜLHET!


Sok kicsi sokra mehet !
2013.02.04.
A Magyar Nemzeti Bank 2008. március 1-jén bevonta a készpénzforgalom- ból az 1 és 2 forintos érméket. Alapítványunk arra kéri az állatbarátokat, hogy - 2013. február 25. napjáig - gyûjtsék össze a fiók mélyén lapuló érméket és adományozzák az állatotthonnak.


A vak asszony visszanéz
2012.12.03.
Tetszenek még emlékezni, mikor a rabszolganõs-szappanopera-éra éppen csak hogy megkezdõdött kishazánkban? És arra is, hogy pikk-pakk buzgó gyûjtés kezdõdött
Esmeralda szemmûtétjére?


Csak egy hívás ! Nekik az élet.
2012.12.03.


Állatok Karácsonya a NOÉ Állatotthon Alapítványnál!
2012.11.16.


Karácsonyi ajándék Mindenkinek!
2012.11.07.

Szeretnénk Mindenki figyelmébe ajánlani egy olyan karácsonyi ajándékötletet, mely mindenkit boldoggá tesz!

2013-as NOÉs Asztali naptár az Állatotthon védenceivel!


Azok a szép téli esték . . . avagy ismét kutyaházakra gyûjtünk
2012.10.03.
Nincs mit tenni, feltartóztathatat- lanul jön a tél és jön a hideg. Jól esik már behúzódni a meleg lakásba. Bekapcsoljuk a fûtés, bebújunk egy puha meleg takaró alá és élvezettel kortyoljuk a kezünkben gõzölgõ teát.
De mit élveznek ebbõl az állatotthon kutyái?


SEGÉLYKONCERT - TÁMOGATÓ JEGY
2012.09.07.
Nem tudsz eljönni, de szeretnél segíteni?
Szeretnél saját névre szóló emléket arról, hogy támogatásoddal Te is segítettél?
A TÁMOGATÓ JEGGYEL MINDEZ KÖNNYEN LEHETSÉGES!Előző | 1 2. 3 4 | Következő