MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:


Előző | 1 2 3. 4 | Következő

2012. szeptember 16. - SEGÉLYKONCERT A NOÉs ÁLLATOKÉRT!
2012.08.31.
Buli lesz szeptember 16-án a NOÉ-ban. Ne csináljatok más programot, itt a helyetek! És hogy mi lesz a program? Megtudjátok a cikkbõl :)


„Csokipapírral az állatokért!”
2012.08.09.
A TerraCycle Magyarország a Föld napján indította elsõ magyarországi hulladékgyûjtõ programját, amely a környezet megóvása mellett támogatást nyújt iskoláknak és civil szervezeteknek egyaránt.


X-dog, avagy az x-láb kiiktatva :)
2012.07.10.
X-dog egy schnauzer keverék kan kutya, aki veleszületett térdficammal került hozzánk. A két hátsó lába egy nagy X-nek látszott, emiatt úgy tûnt, mintha X-dog mindig kakiláshoz készülõdne. Szerencsére a térdficam mûtéttel korrigálható. Ehhez kérünk segítséget támogatóinktól. Köszönjük :)


Duplázza meg adományát !
2012.06.16.
Csatlakozzon Ön is a Pedigree Örökbefogadási Programjához, támogatását a Pedigree most megduplázza!


NOÉ Állatotthon Alapítvány 2012. kampány / kisfilm
2012.05.21.
Mi hiszünk a csodában, és Te?


NOÉ Állatotthon Alapítvány 2012. kampányspot Pulcsival
2012.02.28.


Adó 1% felajánlása
2012.02.16.
Alapítványunkat személyi jövedelemadója 1%-val is támogathatja, hiszen ez a legnagyobb bevételi forrásunk, állatmentõ munkánkat szinte teljes egészében ebbõl fedezzük.

Adószámunk:

18169696-1-42Rendelkezõ nyilatkozat letöltése


Vigyázat, petárdák!
2011.12.27.
A szilveszteri petárdázáskor minden évben állatok ezrei rohannak világgá - sokan közülük a kocsik kerekei alatt, vagy sintértelepeken végzik vagy sosem jutnak haza. Ezért kérjük a gazdákat, hogy december 31-én és január 1-jén egész nap tartsák kedvencüket biztonságos helyen, bezárva. Nemcsak a petárdák, de az egyéb, kisebb hanghatással járó pirotechnikai termékek is sokkolóan hathatnak házikedvenceinkre. Budapest legnagyobb állatotthona ezért arra kéri az állattartókat: fokozottan figyeljenek oda négylábú társaikra az ünnepek alatt és már Szilveszter elõtt gondoskodjanak az állatok biztonságáról.


Állatmentõk Karácsonya - Szavazz Zsuzsára!
2011.11.21.
Az elsõ és legfontosabb, bocsánat Zsuzsi, hiszen Te nem is tudod, hogy mit szervezkedünk itt, a hátad mögött!
Na szóval, amikor megérkezett hozzánk a facebookon szervezõdõ Állatmentõk Karácsonya akcióról a nevezési lehetõség, azonnal Zsuzsa - Jaczkovszky Zsuzsa, J.Zsuzsa, Minis Zsuzsi - ki, hogy ismeri jutott eszünkbe. Az akció lényege, hogy állatvédõket lehet nevezni,olyanokat akik egész éves munkájukkal kiérdemlik, hogy egy különleges elismerésben legyen részük. Nem kérdés Zsuzsi évtizedek óta az egyik meghatározó alakja a magyar állatvédelemnek, sok ezer kutya köszönheti neki, hogy hazajutott vagy új szeretõ családot kapott! Szavazzatok Jaczkovszky Zsuzsára - ITT! - Lájk a fényképre!


Miért jó önkéntesnek lenni?
2011.11.18.
Sokszor megkérdezik tõlem, barátok és ismerõsök is,hogy mégis miért jó,hogy már több, mint 7 éve vagyok a NOÉ-n önkéntes. Hiszen pénzt nem kapok érte, akkor meg miért?Lájkolj a tacskókért, vizslákért, dogokért és egyebekért! Segítsünk a Futrinka Egyesületnek!
2011.10.26.
A Szerencsejáték Zrt. egy új sorsjegyet tervez kiadni, melynek minden értékesített darabja után 2 Ft-tal egy, a Facebook közönsége által kiválasztott szervezetet támogat a teljes értékesítési idõszak alatt. Nem ismerjük a Szerencsejáték Zrt. pontos kiválasztási metódusát, az biztos, hogy a NOÉ Állatotthon Alapítvány nem került be a szerencsés, támogatható szervezetek közé. Ennek ellenére, most mégis kérjük támogatóink segítségét, hiszen a Futrinka Egyesület viszont igen, akikkel hosszú évek óta együttmûködünk és akik állatvédelmi munkája teljesen összecseng a miénkkel.


Segíts, hogy melegben alhassanak avagy luxuslakosztályt minden kutyának!
2011.10.23.
Német partnerszervezetünk benevezett egy nagyszabású versenyre: az ING-DiBa 1000 eurót adományoz azon egyesületeknek, amelyek bekerülnek az elsõ 1000 közé. Hogy melyik legyen benne az ezerben, azt az internethasználók döntik el – azaz Te is! Ehhez nem kell mást tenned, mint a home4dogs-ra szavazni az alábbi linken:
https://verein.ing-diba.de/sonstiges/38446/home4dogs-uin-ev
És mi lenne az 1.000 euró sorsa, ha õk nyernék meg? Hõszigetelt, duplafalú, mûanyag kutyaházakat vennének a NOÉ Állatotthon MiniMenhely részlegének kutyái részére, hogy ne kelljen a téli hidegben fagyoskodniuk. Az akció NOVEMBER 15-ig tart!


Segítõnapok az Állatotthonban
2011.10.17.

Állatotthonunk szervezésében segítõnapra várjuk a vállalkozó kedvû állatbarátokat! Október 22-én, szombaton MiniMenhely részlegünkön és speciális projektjeink háza táján, október 29-én szombaton, pedig a "nagy" NOÉ-n! Mindkét napon 10:00 órától várjuk a segítõ kezeket!


Segíts, hogy minden elveszett kutya haza kerüljön! - Chip leolvasót minden menhelyre !
2011.03.29.
Ma Magyarországon több tízezer kutya kóborol az utcákon, és vár gazdira a menhelyeken.
Sokan közülük egyszerûen csak elvesztek. Valahol nagyon várják Õket.


Hogyan lehetek önkéntes, hogyan segíthetek a Noé lakóinak?
2011.03.28.
Mivel (szerencsére) nagyon sokan teszitek fel ugyanazokat a kérdéseket, egyszerûbbnek láttam létrehozni egy jegyzetet, amiben minden fontos tudnivaló megtalálható, igyekszem röviden összefoglalni a lényeget.Szavazz a NOÉ karácsonyfájára!
2010.12.07.
A Freshfabrik és az Arcangeli zenekarok jóvoltából az Angyalok erdejének
egyik fája a Noé Állatotthont képviseli.A fákra sms-ben lehet szavazni.


Azok a szép téli esték . . . avagy kutyaházakra gyûjtünk
2010.11.08.
Nincs mit tenni feltartóztathatatlanul jön a tél és jön a hideg. Jól esik már behúzódni a meleg lakásba....


Segítõnap az állatotthonban!
2010.10.22.
Állatotthonunk szervezésében segítõnapra várjuk a vállalkozó kedvû állatbarátokat október 30-án, szombaton 10,00 órától!


IDEIGLENES BEFOGADÓKAT keresünk!
2010.09.23.
Megkezdõdött az ewok macik rehabilitációja. A legtöbb delikvens túl van az elsõ sokkon: fodrászkodás, ivartalanítás, emberi kontaktus
Az elsõ döbbeneten túl vannak, és már nyitnak felénk.


Mit adományozzak!
2010.09.21.
Segítséget kérünk!

Teljesen kifogytunk...Előző | 1 2 3. 4 | Következő