MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:


1. 2 3 4 5 6 7 8 9 | Következő

Állatok Karácsonya 2016
2016.12.13.
Az immár hagyományosnak mondható Állatok Karácsonyi rendezvényünket idén 2016. december 10-én tartottuk meg. Mint minden évben, most is rengeteg állatszeretõ ember látogatott ki hozzánk, hogy védenceinkkel és velünk ünnepeljék és töltsék ezt a napot. Csodás szombati nap kerekedett belõle ismét :)


(W)ebnapló 2016. szeptember- október
2016.11.02.
Kedves (W)ebnaplóért rimánkodó olvasóink! Megtörve a 2 hónapos hallgatást, most ismét jelentkezünk egy hamubasült irománnyal, melyben megpróbáljuk összefoglalni az elmúlt idõszak történéseit...."Itt van az õsz, itt van újra... s szép, mint mindig, énnekem!"


(W)ebnapló 2016. nyár
2016.09.21.
Atttyyyaúristeeeen, de durván eltespedtünk egész nyáron!!! Hogy az ördögbe lehettünk ennyire lusták??? Mégis mi a fenét csináltunk egyáltalán??? Jó, jó, kutyáztunk, meg kutyát mentettünk, meg kutyáztunk, meg menhelyeztünk, meg kutyáztunk…


x
2016.08.05.


(W)ebnapló 2016. április
2016.06.17.


(W)ebnapló 2016. március
2016.05.03.
Megérkezett a csodálatos tavasz elsõ hónapja. Virágesõt hozott és szerencsére egy szuper húsvéti bulival beindult a rendezvényszezON is. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én egy erõsen másnapos éticsiga aktivitási szintjén mûködtem egész februárban. Szóval éppen ideje volt már, hogy felrázzuk egy kicsit a kedélyeket, és mi sem jobb megoldás erre, mint egy jó kis Noés összeugatás, pardon, összeröffenés.


(W)ebnapló 2016.február
2016.04.03.
A magyar népi mondóka a február hónapot a következõképpen jellemzi:

Gyertyaszentelõ melege
Sok hó s jégnek elõjele,
Gyertyaszentelõ hidege
Kora tavasznak elõhírnöke.
Jeget olvaszt Mátyás, hogyha talál,
S ha nem talál, akkor bizony csinál.
Ha derûs a Román napja,
Ég áldását bõven adja.

Nos ez NOÉ-sra fordítva így hangozhatna:

Várjuk már nagyon a tavaszt,
szerencsére február sokáig nem maradsz.
Legyen végre napsütés,
tavasztól együtt sütögetés.
Sorra jönnek a jobbnál jobb programok,
minden hétvégére szuper NOÉ-s napok!
Végre újra rendezvényszezON,
figyeljétek miket írunk facebookon!(W)ebnapló 2015. december
2016.01.28.
Bár a decembernek már vége (sõt lassan a januárnak is)..illetve volt már éves összefoglalónk is, de azért összeírtuk azt is, mi minden történt velünk 2015 utolsó hónapjában....


Ebösszeírás MiniMenhelyes módra... 2015
2016.01.12.
Sosem egyszerû összefoglalnunk egy egész évnyi munkát, történést...
Nem adatok és számok, hanem megtört életek, szomorú történetek, csodás örökbefogadások állnak a kutyák nevei mögött :)
Mi most ismét megpróbálkozunk a lehetetlennel, hogy leírjuk mi történt velünk/nálunk 2015-ben!


(W)ebnapló 2015. november
2015.12.14.
Rohamtempóban közeleg a 2015-ös év vége....alig hiszünk a szemünknek, hogy már a novemberi (W)ebnaplónkat írjuk..pedig még csak nemrég kezdõdött az év....

Szóval ismét eltelt egy pörgõs hónap, mi pedig igyekszünk nektek összefoglalni, hogy mi minden történt a NOÉ Állatotthon MiniMenhely részlegének házatáján :)


(W)ebnapló 2015. október
2015.11.10.
Ismét eltelt egy hónap... és micsoda hónap volt ez az októberi!
Fantasztikus idõ, csodás gazdisodások... tündéri új kutyák... akit érdekelnek a részletek kattintson tovább :)


(W)ebnapló 2015. szeptember
2015.10.29.
Micsoda szeptemberünk volt, az összes vénasszonyt és indiánt hála illeti a szépséges idõjárásért! Az indián vénasszonyok elõtt meg egyszerûen le a tolldísszel… Nem tudom, hogy a békepipás öreglányok milyen táncot jártak a csodás napsütésért, de úgy karácsony elõtt egy hétig folytathatnák!


Szemezz velünk jövõre is :D
2015.10.08.
Nézz szembe vele, milyen jófej vagy! Egész évben szemezhetsz a NOÉ védenceivel, akiket TE támogattál a naptár megvásárlásával! Állati jó év végi ajándék cégeknek és magánszemélyeknek is.


(W)ebnapló 2015. augusztus
2015.10.07.
Õõõ, izémizé, hellósziaszevasztok… Kézcsók, adjonisten… Kicsit lámpalázas vagyok, mert sosem beszéltem még ekkora hallgatóság elõtt. Most is csak külön unszolásra adtam be a derekamat, mert nagy újság van készülõben. Ha megvalósul, igazi szenzációs örömhír lesz számomra, épp ezért nem is akarnám elkiabálni… Másrészt viszont, állítólag ha mégis elmondom, ti szívesen segítenétek drukkolni… Nagy dilemma… Jó, legyen, végülis csak nem lesz baj belõle (de ha mégis, akkor egyértelmûen ti lesztek a hibások!). Szóval, a lényeg: gazdijelöltjeim vannak!!!


Õszköszöntõ Állatok Világnapja a NOÉ Állatotthonban
2015.09.21.

Állatok Világnapja, valamint a vegetarianizmus és az erõszakmentesség világnapja!
2015.10.04. vasárnap 10 -16 óráig
Helyszín: NOÉ Állatotthon (Budapest, XVII. kerület, Csordakút utca vége)
Újra egy igazi állatos, gyerekes, környezettudatos családi napra várjuk az állatbarátokat!
Természetesen most is elsõsorban minden az állatok körül forog majd, de ehhez csatlakozik a környezettudatos szemléletformálás, a vegetarianizmus és az erõszakmentes szemlélet és életmód bemutatása.


(W)ebnapló 2015. július
2015.08.13.
Szerelmetes drágáim, ezennel elmúlt a július is. Mit elmúlt, loholt, rohant, száguldott. Volt hõguta kánikula hátán, riadó meg rekord, meg mindenféle finomság, néha egy kis özönvíz, úgyhogy komolyan gondolkodunk a bárkán.


Frédi és Béni, a két kõkorszaki szaki GAZDIT KERES!!!
2015.07.28.
Frédi és Béni felmenõi között a mopsz és wc-kefe is minden bizonnyal megtalálható. Sûrû, mokány gyerekek, kb. spániel méretben, kb. 2012-ben születtek. Hihetetlenül mozgékonyak, játékosak és emberfüggõk, és GAZDIT KERESNEK!!!!


(W)ebnapló 2015. június
2015.07.20.
Úgy szép az élet, ha zajlik – kivéve persze a menhelyen. A semmi izgalmas nem történik napokat nagyon szeretjük, hozzátéve persze, hogy a Minin a nyugalmas sem unalmas sohasem.


(W)ebnapló 2015. május
2015.07.01.
Én, én, én akarooooooom elmondaníííí!!!!! Olyan hírem van, hogy csak csuda, képzeljétek, végre nekem is lett saját, privát, különbejáratú, csakazenyémsenkineknemadom GAZDIM!!! Ez akkora boldogság, hogy alig hiszem el! Nagyon kedves és nagyon érti a simogatás bizniszt is, de azért az elsõ látogatáskor gyorsan lecsekkoltam a paplanját is, nehogy már valami szöges deszkán alvó fakírt fogjak ki a végén!!! Szerencsére pihe-puha, ahogy annak lennie kell, éppen kényelmesen elférek, és mert annyira imádom, azért a Gazdit is magam mellé engedem. Nem foglal nagy helyet szerencsére, meg össze is tudja húzni magát…


(W)ebnapló 2015. április
2015.05.20.
Kutyásnak lenni mindig klassz, de tavasszal egészen fantasztikus! Üldögélek a dugóban, pontosan ezermillióan szeretnének ugyanarra haladni, mint én. Lassacskán beérek a munkahelyemre, ahol órákon keresztül, nem hogy a természetet nem élvezhetem, de természetes fényt sem nagyon látok. Pedig odakint tombol a tavasz, csodásan süt a nap. Otthon pedig várnak az ebek. Már alig várom.1.
2 3 4 5 6 7 8 9 | Következő