MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:


Előző | 1 2. 3 4 5 | Következő

Angie és az Õ Angyala :)
2016.07.18.
Angie több, mint 4 éve került Nórához...és ezzel totális, 180 fokos fordulatot vett az élete! Most kaptunk egy szuper beszámolót az életükrõl.. reméljük minél több embernek meghozzuk a kedvet ezáltal is az örökbefogadsához! Mert bizony ilyen, Angiehez hasonló KINCSEK várnak jelenleg is arra, hogy valaki bennük is meglássa a csodát! :) Járjatok nyitott szemmel... :)


Szafaládé, aki ma már Fräulein Knopf
2016.06.28.
Mit is mondhatnánk, azon kívül, hogy imádjuk a gazdis beszámolókat, olyankor, amikor egy idõs, nem egészséges, de már GAZDIS kutyánkról ilyen szuper beszámoló érkezik? A szívünk csordultig megtelik boldogsággal... jó látni, hogy SOSEM SZABAD FELADNI! :) Mindenki fogadjon örökbe és az életébe õszinte boldogság érkezik! :)


Laca beköszön :)
2016.06.17.
Laca nálunk élt ideglenesben...imádta a családot, a kutyáimat...nagyon jó kiskutya volt, csak sajnos nem az a típus, akibe csak úgy bárki egy pillanat alatt beleszeret.... Aztán mégis sikerült elvarázsolni valakit... :)


Boni kutya csodálatos élete :)
2016.06.03.
Boni kutya élete tizenhárom évébõl tízet töltött menhelyen. És akkor egy kis szelid rábeszélést követõen lett neki családja, nem is akármilyen :) Boldogságunk és hálánk határtalan. Feri tollából egy kis összefoglalót is kaptunk Boni elmúlt fél évérõl. Köszönjük Ágota és Feri!!!


Ikra , aki ma már Bambi bejelentkezik egy gyorshírrel!
2016.06.02.
Amikor elhozunk egy-egy kutyát gyepmesteri telepekrõl mindig azt reméljük, hogy minél hamarabb tudunk nekik egy szuper, életük végéig tartó családot szereznünk. Ezért is vagyunk rendkívül boldogok akkor, amikor ilyen szuper képek és beszámoló érkezik az örökbefogadóinktól :) Ezekért a pillanatokért érdemes igazán ezt a néha kiskanállalatengervizetkimerõs feladatot csinálni :)


Nola vagyok...örök álmodozó,de bejött!
2016.05.23.
Emlékeztek még arra a felhívásunkra(cikkünkre), amiben Nolára, a gyönyörû szemû kutyánkra próbáltuk meg felhívni az olvasók figyelmét? Jelszavunk is volt: "NOLÁM csak". aztán no lám csak, hamar lett egy szuper gazdája is Nolának... így megy ez..belenézünk a szemükbe és elveszünk egy pillanat alatt! Olvassátok sok szeretettel az elsõ egy hónap beszámolóját Nolától, akinek pedig tollba mondta, Zsógazdi :)


Inda, aki ma már Gandalf
2016.05.20.
Elérkezett egy hónapforduló, amirõl szerencsére kaptunk rövid hírmorzsát is. Azért szeretjük ezeket a beszámolókat, mert ilyenkor nagyon örül a szívünk :) És mellette kissé önzõ módon abban is bízunk, hogy esetleg az olvasóink közül meghozzuk a kedvét pár embernek az örökbefogadáshoz!


Mici néni két élete... :)
2016.05.12.
Drótpostán érkezett egy újabb beszámoló Mici néninkrõl, ami nagyon megdobogtatta a szívünket... Nagyon jó látni és tudni, hogy egy idõsebb kutyának is milyen fantasztikus élete lehet, ha nem mennek el mellette az emberek a kora miatt :)
Fogadjátok sok szeretettel ezt a levelet és fogadjatok örökbe (például öreg) kutyát... :)


Rozalinda története
2016.05.03.
Mindig öröm számunkra örökbefogadott kutyáinkról hírt kapni és aztán adni... és még nagyobb öröm, ha tudjuk, hogy már több, mint 10 éve élnek teljes boldogságban a gazdájuk mellett. Sokszor egy rendes tenyésztõtõl vásárolt kutya esetében is csak reménykedhetünk, hogy ilyen sok éven keresztül boldogítanak minket, ám menhelyrõl örökbefogadott, ismeretlen elõéletû kutyák esetében még nagyobb ajándék ez!Hiszen nem tudjuk általában, hogy honnan jöttek...és hogy pontosan mennyi kutyaévet tapostak le elõzõ helyükön... De Rozalinda és családja ezen szerencsések közé tartozik és legnagyobb örömünkre be is jelentkeztek nálunk :)


Mici néni gyorshír!
2016.03.25.
Íme egy péntek esti gyorshír, a lassan egy hete gazdás Mici nénirõl... Minden örökbeadás jól esik a lelkünknek, de amikor egy idõsebb kutyába szeretnek bele... azok az igazi csodák számunkra :) Senki se felejtse... örökbefogadni jó, idõs kutyát örökbefogadni pedig fantasztikus! 10 önkéntesünkbõl 10 ezt ajánlja! :)


Móni beköszön! :)
2016.03.17.
Amikor Móni és Nóri (még a nevük is tök jól összecseng) elõször mentek együtt sétálni, már akkor egyértelmûen érezhetõ volt, hogy mennyire tökéletesen passzolnak egymáshoz (ugyanolyan kis finomlelkûek mindketten). A nekünk küldött rövidke beszámolóból pedig úgy tûnik, hogy megérte a küzdelem :)
Csak 103 nap... :(
2016.02.15.
Erika és Stone kapcsolata mindössze 103 napot tarthatott...de hiszem, hogy ez a 103 nap volt Stone legboldogabb idõszaka és Erika nélkül sosem tudhatta volna meg milyen, ha valakinek saját családja van! Köszönjük neki és családjának, hogy Stone-nak adtak 103 boldog napot!


9 éve együtt.... :)
2016.02.10.
Sade és nyolc babája az Illatos útról került a NOÉ Állatotthon Minimenhely részlegének gondozásába 2006. decemberében.
Félixet önkéntesünk, Évi fogadta örökbe és õ azóta is boldog, gazdis kutya. A testvérek közül Gyros is gazdihoz került, de 3 évesen visszajött hozzánk és sajnos azóta is csak vár és vár. Szomorú,hogy nem tudunk minden kutyánknak szeretõ családot nyújtani. Pedig õ is cuki kis kutyus volt...


5 éves évforduló helyett ... búcsú Bukszától/Bojszitól :(
2016.02.04.
Buksza több, mint öt évvel ezelõtt lett gazdis kutya...ez a beszámoló egy boldog, életvidám írásnak indult...de sajnos az élet közbeszólt és nekrológként kellett befejezni :(


Norton és Füles közös élete...
2016.01.29.
Zsuzsi és Laci, állatotthonunk õskövületei (persze jó értelemben...) rendszeresen járnak ki hozzánk sétáltatni, foglalkoznak a szocializálatlan kutyáinkkal és rendszeresen sétára viszik a keményebb irányítást igénylõ, hatalmas öntudattal rendelkezõ védenceinket. Természetesen az õ szívük is ellágyult, nem is egyszer... :)


Bella (Arabella) már egy éve él boldog gazdás kutyaként!
2016.01.28.
Tavaly év elején 3 gyönyörû, csodálatos kutyával gazdagodtunk, akik nem meglepõ módon nagyon hamar szuper gazdákra leltek. Az elsõ év pedig nagyon gyorsan elröppent, Arabelláéktól szerencsére kaptunk egy kis beszámolót is ennek örömére :)


Halava elsõ boldog gazdis éve!
2016.01.19.
Halava az ékes példája annak, hogy egy gyepmesteri telepen,a sarokban megbújó, csöndes kutya... hetek és hónapok alatt micsoda jellemfejlõdésen tud keresztülmenni nálunk. Majd gazdisodása után a szeretõ család és kutyaiskola kombinációjának hála egy felszabadult, boldog kutya tud válni belõle!

Találjatok rá ti is a saját kincseitekre! :)


Egy örökbefogadott kutyánál,csak kettõ a jobb :)
2016.01.07.
Ahogyan a címben is kifejtettem, egy örökbefogadott kutyánál tényleg csak a kettõ vagy több lehet a jobb :)
Erre az alaptézisre már sok örökbefogadónk rájött és reméljük egyre többen fogják követni a példájukat :)
Most pedig következzék egy rövid hírmorzsa két csodás, örökbefogadott kutyánk mindennapjairól....


Bond, az elszakithatatlan kötelék :)
2015.12.15.
Bond a váci Zöld Menedéktõl került a gondozásunkba még 2012-ben. Genetikai eredetû vaksága miatt a fogyatékos kategóriában indult, de igy is kapott egy esélyt: LETT GAZDIJA :) Most 3 év táblatából képeket és hireket kaptunk róla, nem ám akárhogy: versben elmondva :)


Gazdis hírek Gyáli Gyékény és Becherowka bejelentkezik! :)
2015.11.19.
Amikor októberben egy rendezvényre voltunk hivatalosak, legnagyobb örömünkre sok régebbi védencünk meglátogatott minket a standunknál. Egy ilyen látogatáskor Kingával szinte egyszerre kiáltottunk fel Gyékényt meglátva, hogy Õ bizony BIZTOSAN tõlünk van...hiszen ilyen orrcsík és ilyen test...összehasonlíthatatlan más kutyákkal..és bizony igazunk volt :)
Gyáli Gyékény ugyanis beköszönt hozzánk és hozta magával szintén a NOÉ-tól (háááát honnan máshonnan??? ;) ) örökbefogadott társát Becherowkát is :)Előző | 1 2. 3 4 5 | Következő