MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:


Előző | 1 2 3. 4 5 | Következő

Bella (Arabella) már egy éve él boldog gazdás kutyaként!
2016.01.28.
Tavaly év elején 3 gyönyörû, csodálatos kutyával gazdagodtunk, akik nem meglepõ módon nagyon hamar szuper gazdákra leltek. Az elsõ év pedig nagyon gyorsan elröppent, Arabelláéktól szerencsére kaptunk egy kis beszámolót is ennek örömére :)


Halava elsõ boldog gazdis éve!
2016.01.19.
Halava az ékes példája annak, hogy egy gyepmesteri telepen,a sarokban megbújó, csöndes kutya... hetek és hónapok alatt micsoda jellemfejlõdésen tud keresztülmenni nálunk. Majd gazdisodása után a szeretõ család és kutyaiskola kombinációjának hála egy felszabadult, boldog kutya tud válni belõle!

Találjatok rá ti is a saját kincseitekre! :)


Egy örökbefogadott kutyánál,csak kettõ a jobb :)
2016.01.07.
Ahogyan a címben is kifejtettem, egy örökbefogadott kutyánál tényleg csak a kettõ vagy több lehet a jobb :)
Erre az alaptézisre már sok örökbefogadónk rájött és reméljük egyre többen fogják követni a példájukat :)
Most pedig következzék egy rövid hírmorzsa két csodás, örökbefogadott kutyánk mindennapjairól....


Bond, az elszakithatatlan kötelék :)
2015.12.15.
Bond a váci Zöld Menedéktõl került a gondozásunkba még 2012-ben. Genetikai eredetû vaksága miatt a fogyatékos kategóriában indult, de igy is kapott egy esélyt: LETT GAZDIJA :) Most 3 év táblatából képeket és hireket kaptunk róla, nem ám akárhogy: versben elmondva :)


Gazdis hírek Gyáli Gyékény és Becherowka bejelentkezik! :)
2015.11.19.
Amikor októberben egy rendezvényre voltunk hivatalosak, legnagyobb örömünkre sok régebbi védencünk meglátogatott minket a standunknál. Egy ilyen látogatáskor Kingával szinte egyszerre kiáltottunk fel Gyékényt meglátva, hogy Õ bizony BIZTOSAN tõlünk van...hiszen ilyen orrcsík és ilyen test...összehasonlíthatatlan más kutyákkal..és bizony igazunk volt :)
Gyáli Gyékény ugyanis beköszönt hozzánk és hozta magával szintén a NOÉ-tól (háááát honnan máshonnan??? ;) ) örökbefogadott társát Becherowkát is :)


Partizán már gazdinál partizánkodik :)
2015.10.18.
Paula, alias Partizán 2015 áprilisában Németországba költözött új családjához. Nemrégiben megkaptuk az elsõ beszámolót és képeket a gazditól, és nagyon örültünk a jó híreknek :)


FanFan hírmorzsa :)
2015.10.06.
2014. januárját egy súlyosan sérült csuda aranyos, ám borzasztó csúnya sebekkel rendelkezõ kölyökkutyával nyitottuk. A Készenléti Rendõrség Kutyás Alosztálya találta Monorierdõ külterületen, akiknek nagyon-nagyon köszönjük ismét, hogy nem hagyták sorsára és azonnal megoldást kerestek számára. Amikor megláttuk a sérüléseit alig jutottunk szóhoz. Borzasztó nagy sebek tarkították a testét mindenütt, lábai fájtak, állkapcsa kissé eltorzultnak tûnt. A másnapi orvosi vélemény szerint valaki leforrázta a kis testét :-( Késõbb az is kiderült róla, hogy hatalmas sebei és valószínûsíthetõ óriási fájdalmai ellenére is Õ egy édes kis baba, aki bújt, figyelt és elsõ perctõl kezdve bízott bennünk...


Arabelláék ismét bejelentkeznek :)
2015.09.29.
Mindig öröm számunkra, ha örökbeadott kutyáinkról híreket kapunk...és legnagyobb szerencsénkre Bella (Arabella) és gazdái nagyjából havi rendszerességgel megörvendeztetnek minket képekkel, hírekkel.... hát igen... ugye milyen csodákat lelhetünk egy menhelyen? :)Sámuel búcsúzik :(
2015.09.08.
Sámueltõl búcsúzunk, akit gazdái azért dobtak ki, mert már idõs volt... Szerencséje volt, és szeretõ gazdát talált mégis. Utolsó másfél évét családban, boldogságban töltötte. A gazdik egy kedves videóval búcsúztak tõle. Ég veled Sámuel, nem felejtünk el :(


Na, mi az Ábra?
2015.08.10.
Ábrát 2008. októberében mentettük az Illatos úti gyepmesteri teleprõl törött lábbal. A mûtétje után rögtön ideiglenes gazdához költözött és ott kezdte meg lábadozását.
Nem volt az az igazi tökéletes, gyönyörû kölyökkutya, mint amilyen kölykök minden kutyás plakátról figyelnek vissza ránk. Mi mégis imádtuk õt...
Tökéletes természete, rendkívüli agya és határtalan kedvessége mindannyiunkat egy pillanat alatt elvarázsolta. A mûtét utáni rehabilitációt is egy hang nélkül viselte,mert nagyon gyorsan szerette volna, ha végre gyógyultnak nyilvánítják az állatorvosok... erre nem is kellett sokat várnunk, hiszen a mûtétjei után 1,5 hónappal meg is kapta a záróeredményeit :)


Pufirizsa bejelentkezik
2015.07.29.
Pufirizsa még 2008-ban került hozzánk a jászberényi gyepmesteri teleprõl. Még ugyanezen évben szeptemberben gazdához is került Németországba, ahonnan azóta is folyamatosan érkeznek a hírek és képek..most pedig úgy gondoltuk, hogy megmutatjuk mindenkinek mibõl lesz a cserebogár :)


Tamara bejelentkezik
2015.07.18.
Tamara azon szerencsés kutyáink közé tartozott, aki nem töltött nálunk túl sok idõt, mert nagyon gyorsan elvarázsolt mindenkit így gazdáinak is gyorsan elcsavarta a fejét :)
Több, mint egy hónappal a gazdisodása után most pedig kaptunk egy rövid kis beszámolót, hogy azóta, hogyan alakul az élete :)


Látogatóban Masninál
2015.06.22.
Hétvégén eleget tettünk egy évek óta halogatott meghívásnak, ezért meglátogattuk egy régebben örökbefogadott védencünket, Masnit Siófokon. Jöjjön a beszámoló egyenesen az Õ tollából :)


Búcsú Trillától :(
2015.06.10.

Trillát és Sóhajt 2009-ben fogadták örökbe Rózsáék a NOÉ Állatotthon Minimenhely részlegétõl. Trillát még 2007-ben mentettük egy hatalmas sérvvel a lába között az Illatos útról. Akkoriban 5 éves lehetett. 2 év után aztán végre rá is rámosolygott a szerencse. Ízületesen, nem is annyira fiatalon gazdira talált (és milyen csodálatosra) Sóhajjal együtt.


Carlos bejelentkezik...
2015.04.09.


Kedves Minimenhely,
Nevem Carlos, kinek ti adtatok otthont egészen novemberig, mikor is eljött értem A család. Remélem még emlékeztek rám, ki állandó mosolyával és elbûvölõ szemeivel kunyeráltam Szandállal a kennelben. Gondoltam megosztom veletek, hogy alakul sorsom itthon.


Arabella, - aki most már Bella- új élete
2015.02.18.
Veni, vidi, vici... akár ez is lehetne Arabella kedvenc szállóigéje, hiszen miután januári elsõ beérkezõink egyike volt, az oltási program és az ivartalanítás után szinte azonnal gazdához is költözhetett, ugyanis egy pillanat alatt elvarázsolta gazdáit (persze ez nem is csoda).
Már érkezett is róla számunkra pár hírmorzsa....


Isten Veled, Plútó!
2015.02.18.
Szörnyû hír várt az este.Egyik önkéntesünk, örökbefogadónk ma sírva telefonált a lányoknak. Meghalt Plútó, a tõlünk babaként örökbefogadott kutyusa. Plútót 2008.év nyarán mentettük a váci gyepmesteri teleprõl testvérével együtt.


Yo-yo másfél gazdis éve
2015.01.12.
Mit is írhatnék, olyan mintha õ mindég is velünk lett volna.
A történetünk akkor kezdõdött, amikor elõször kimentünk hozzátok. Akkor még nem örökbefogadási szándékkal indultunk el, egyszerûen hiányzott a kutyák közelsége, kedvessége, az hogy megsimizhessük kedves kis buksijukat.


Hugo beköszön
2015.01.02.
Felbuzdulva a kérésre képes beszámolóval jelentkezünk. Idén október 31-én volt éppen két éve, hogy Hugó uraság betoppant az otthonunkba, és egyúttal az életünkbe.


Vakond és az Õ álomcsaládja
2014.07.30.
Vakond az egyik vaksi kis töltöttzoknink 3 és fél menhelyen töltött idõ után álomcsaládba költözött. Nemrég meghalt Kukta kutyusunk családja vette Õt magához. Már az elején tudtuk, hogy ennél nagyobb szerencse nem is érhette volna a picurkát.Előző | 1 2 3. 4 5 | Következő