MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:


Előző | 1 2 3 4. 5 | Következő

Kútgyûrûrõl a kutyaágyba :)
2014.01.01.
Bottyán Sanyinak sikerült!!! Az állattartás legmélyebb bugyrából (egy kútgyûrûhöz láncolva) ilyen 'magasságba', a kanapéra sikerült kerülnie :) Sok boldogságot Sanyika :) Megérdemled !!!


Szita és Simli jelentkezik
2013.12.16.
A petsite-n nem tudunk jelentkezni, úgyhogy marad az e-mail. Szitító új neve Fõnök, mert teljesen átvette az irányítást a lakásban. Rutinosan kúszik és hempereg az ágyban, félelem nélkül kiveszi Simli szájából a sonkát, használja mindkét tesója ágyát, mikor melyikhez van kedve és naponta többször igényli, hogy vakargassuk a hasát. Szóval jól van :-)


Templom, aki 4 évig várt a csodára
2013.10.23.
4 reménytelen, gazdátlan év. Majd jött egy család. Mit egy család, inkább A CSALÁD. Ez Templom sztorija. Unalmas szerintetek? Mi viszont ezekért az unalmas sztorikért élünk :)Fülike bejelentkezett
2013.09.19.
Levelet kaptunk Fülikétõl és a gazditól, amit most gyorsan meg is osztunk Veletek... hátha a zugolvasók között akad pár régebbi védencünk gazdája és õket is megihleti Fülike rövid beszámolója.


Bride, alias Brenda gyönyörû új élete...:)
2013.09.09.
"10 évvel ezelõtt két tenyésztett macskával kezdtük,de a harmadik jöttment macska lett. Brenda sorsa kifejezetten nevelõ hatással volt ránk. Az "állati" sorsok merõben meg tudják az ember nézõpontját változtatni. " - avagy gondoltatok egy Minis gazdi tollából :)


Darinka világra szóló happy endje!
2013.07.24.
Darinka 2011. júniusában került gondozásunkba. Egyik önkéntesünk találta Dunaharasztiban, egy szemétdomb tetején ült. Tele volt kullanccsal. Fekete, fehér mellénnyel és papucsokkal :) Napra pontosan nagyjából 2 évet várt arra, hogy valaki hazavigye magához.


Fujina beszámoló a gazditól :)
2013.07.23.
Fujina egy szaporítótól került a NOÉ/MiniMenhely gondozásába több társával együtt. A gazdi pedig csak segíteni jött ki az állatotthonba szombatonként. Találkozásuk elkerülhetetlen volt: ez hívják a SORS kezének :)Mr. Grand, dörmimacink éli világát :)
2013.07.11.
Mr. Grand, dörmögõ nagymedvénk megfogta az Isten lábát...vagyis a gazdi fogta meg az õ pórázát, és vitte haza idõs kora, betegségei és hatalmas termete ellenére. Sok boldogságot Dörmimaci, élj sokáig :)Levelet kaptunk Balambértól :)
2013.07.10.
Balambér 2013. januárjában került a NOÉ Állatotthon / MiniMenhely részlegének gondozásába. Egy autó elgázolta Üllõn, súlyosan megsérült, a gázoló "természetesen" cserben hagyta... :( A január óta eltelt idõszakban sok minden történt vele, most levelet kaptunk tõle :)


Múzsa Happy Endje :)
2013.05.17.
Múzsa történetét sokan ismeritek. A megkínzott, törött, sebekkel borított kis állat 2012. júliusában került a gondozásunkba. A kórházi kezelést követõen ideiglenes befogadóhoz költözött, ez pedig itt már a történet Happy End-je :)


Hat éve együtt....
2013.02.10.
Mikor Zsuzsa feldobta a labdát, hogy írjak pár sort az "évfordulónk" alkalmából, bevallom sokat gondolkoztam, hogy 6 évet, hogyan tudnék belesûríteni pár sorba?
Egy órás töprengés alatt rájöttem:SEHOGY


Panda, aki már 1 éve gazdás!
2012.08.07.
Panda 2011-ben került a NOÉ Állatotthon Minimenhely részlegéhez, leadott kutya volt, aki már nem kellett elõzõ "gazdáinak", mivel beteg volt a térde, túl nagy költséggel járt volna meggyógyíttatni Õt.....de, szerencse a szerencsétlenségben, hogy Panda ekkor hozzánk került, hiszen ezután nem sokkal rátalált a nagybetûs CSALÁDJA és több, mint egy éve élnek teljes összhangban EGYÜTT!


Norton(Tirpák) új életének elsõ éve
2012.07.23.
Norton (ex Tirpák) gazdik küldtek nekünk egy rövid kis beszámolót az elsõ közös évükrõl....


Príma primán érzi magát :)
2012.07.10.
Egyik ideiglenes befogadónk, Nanda, meglátogatta korábbi kis védencét, Primát az új családjánál. Olvassátok szeretettel a látogatásról szóló beszámolóját :)


Béla, a kétlábú tacskófiú
2012.05.31.
Háromlábú kutyája, cicája jópár embernek van. Béla azonban kétlábú, és így is teljes életet él. Köszönjük Áginak és Karcsinak, hogy esélyt adtak az esélytelennek :)


Jó vétel? Avagy használt kutya akciósan...
2012.04.07.
Manapság egyre nagyobb divat az internetrõl vásárolni. Bármi kapható, minden megvehetõ. 1 Ft-ért fajtatiszta kutya? 'Hát ez ingyen van...' - kiált fel az ember fia. De vajon tényleg nem kerül semmibe?Szöszi, aki még mindig négylábú :)
2012.02.10.
Híreket kaptunk Szöszirõl, a yorki kislányról, aki törött mellsõ lábbal került hozzánk. A lábikója apró darabokra tört, így felmerült az amputálás lehetõsége is. Orvosunk, Boda doktor a gazdikkal együtt azonban még mindig, rendületlenül küzd a sérült lábikóért :)


Dotty
2012.02.10.
Dotty, a fekete mopszlányka 2010 januárjában került a gondozásunkba, majd gazdihoz. Nagy örömünkre kaptunk a gazditól híreket és képeket róla :)


Perec, az álomkutya
2012.02.03.
Mindig hihetetlen öröm jó híreket hallani régi védenceinkrõl. Most Perecrõl kaptunk léleksimogató új híreket, akit még 2006 nyarán mentettünk az Illatos útról.


Levél Masnitól
2011.11.01.
Levelünk érkezett Masnitól,akit egy évvel ezelõtt adtunk örökbe és most próbálta összefoglalni mi minden történt vele az elmúlt idõszakban:Előző | 1 2 3 4. 5 | Következő