MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:


Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. 11 12 13 14 15 | Következő

Ripityomra törve...
2014.02.23.
Ezt a tündéri kislányt Szolnokon találták. Valami hatalmas trauma érhette, mert a két mellsõ lábára nem tudott ráállni. Ezt sajnos a röntgen is igazolta, mindkét felkarja darabokra tört, ezért a Ripityom nevet kapta a keresztségben...



A préris akta utolsó két fejezete: Coffee és Medve
2014.02.07.
Az összes gazdikeresõ préris nálunk lakik ideiglenesben… ha ezt a pár szót jó néhány évvel ezelõtt írtam volna le, azt hiszem máshol kéne laknunk :D


Egy újabb balesetes: Lilu
2014.02.07.
Ez a gyönyörû kislány Lilu. Kisterenyén sántikált az út szélén, szemmel láthatóan hatalmas fájdalmai voltak. Alig 3 hónapos, édes, óriásszemû, hófehér tüske tejfogakkal és két nagyon csúnya töréssel a lábán. A törések sajnos régiek, Boda doki szerint akár 2-3 hetesek is lehetnek és valami durva behatás következményei. Tehát szerencsétlen hetek óta él ezzel a fájdalommal, egyedül az utcán, apró babaként.


Fanfan gyógyulása :)
2014.01.30.
Pici Fanfanunk rohamléptekkel gyógyulgat hála nektek Angyalok, akik Kéklukács krémekkel és Aloe First spray-kkel jöttetek hozzánk vagy küldtetek nekünk. Készítettünk egy videót, hogy TI is lássátok a változást, amit cirka 3 hét alatt sikerült elérnünk. Hálásan köszönjük :)


Retro, a sérves öreg malamut úr
2014.01.30.
Ez a gyönyörû malamut öregúr a gyömrõi Szomorú Szív Állatmentõ Szolgálat segítségével került a NOÉ Állatotthon Minimenhely projektjének gondozásába.
Súlyos gátsérve volt, mely azonnal sebészi ellátásra, mûtétre szorult.



Örök téma: kutya vagy gyerek? Rossz a kérdés!
2014.01.24.
Évi tündéri videója kislányáról, Lilirõl és örökbefogadott kutyájáról, Félixrõl bejárta a világhálót. A filmmel arra akarta felhívni a figyelmet, hogy nincs szükség választásra: kellõ odafigyeléssel, türelemmel és elkötelezettséggel egy életre szóló barátság lehet a kedvenc és a gyerek között. A TV2 Mokkában is vendégeskedtek, mert a kutya-gyerek téma ÖRÖK.


Keno, nem játék!
2014.01.22.
A vasúti sín melletti bokorban feküdt sérülten. Állkapcsa eltörött, szeme kifordult (fel kellett varrni). Van gazdája, vagyis csak volt, mert 'egy nyomorék kutyával' nem akart együtt élni, így köszönte, inkább lemondott róla.... Keno nem játék. Keno egy kutya. FELELÕSSÉGTELJES GAZDÁT KERESÜNK SZÁMÁRA!


Bibis Fanfan hírek :)
2014.01.09.
Picinyke Fanfanunk már jó kezekben, kezelést kapva, krémezve, lámpázva, szeretgetve :) Az állatorvosi ellátása mellett a lelkét is simogatjuk, szeretgetjük, amit a picurka hálás tekintettel, kézbe simulással hálál meg. Hajrá Fanfan :)



Perecet tessék :)
2014.01.07.
Perec lábán a bõr teljesen összenõtt. Még vigyázni kell a vékony bõrrétegre, de gyakorlatilag gyógyultnak lett nyilvánítva. Gazdája még nincs, ezért szombatonként várjuk Perec rajongóit sétáltatásra, szeretgetésre, szocializációra.


Bottyán Sanyi, a kútgyûrû menekültje
2013.11.20.
Bottyán Sanyi nagyjából 7 évig élt a képen látható körülmények között: háza egy beton kútgyûrû volt, marasztalója pedig egy lánc. Szeme nem a boldogságtól csillog, hanem a vakságtól. Mindezek ellenére Sanyi életvidám, aktív, szeretetéhes és mindenkivel nagyon kedves. Lehet, hogy azért, mert benne van a lábában az X-faktor? :) Bottyán Sanyi gazdit keres!!!


Vaktyúk is talál gazdit? :)
2013.11.19.
Vaktyúk idõs és vak. Ugyanakkor bûbáj kedves, bújós és szeretetéhes. Valószínûleg lefújták gázspray-vel, ezért veszítette el a látását. Még tanulja a 'fekete világot', ehhez keresünk számára segítõ kezet, vagyis családot: Vaktyúk GAZDIT KERES!!!



NOÉ csoda, Perec módra :)
2013.11.19.
A NOÉ híres arról, hogy sosem adja fel, küzd a végsõkig. Persze ehhez egyedül a NOÉ csapata kevés lenne. Kell hozzá egy küzdeni tudó és akaró kutya, és kelletek hozzá Ti is, hiszen CSAK VELETEK SIKERÜLHET!!! Köszönjük :)



Perec hírek :)
2013.11.18.
Perec kutyánk a gyógyulás útjára lépett. Hála a gondos orvosi kezelésnek, a lábát meg lehetett menteni, így elkerülhetõ volt az amputáció :) Perec remekül van és hamarosan örökbe fogadható ! ! !



Perec, a laposlábú
2013.11.11.
Perec a kunszentmártoni gyepmesteri teleprõl került MiniMenhely részlegünk gondozásába. Egyik hátsó lábán átment egy autó, gyakorlatilag palancsintává lapítva a lábfejét. Bekerülésekor a sérülés már régi volt, ellátatlansága miatt a rehabilitáció esélye minimális. Küzdünk érte, de nagyon kell a drukk!!!


HALOGÉN TÖKPARTI A NOÉ ÁLLATOTTHONBAN
2013.10.29.
....avagy tökfaragó verseny a NOÉs állatokért :) Ha jó a kézügyességed, rendelkezel némi kreatív hajlammal, illetve kedvet érzel egy kis jótékonykodáshoz, akkor várunk téged és tökfej haverodat az Állatotthonban :)


Lóbelt, az unokaöccs
2013.10.17.

2009-ben azt hittük, hogy nincs még egy olyan kutya, mint Ludolf: fehér, rózsaszín orrú és rózsaszínû szemû. Egyszer csak megláttuk, hogy a békéscsabai állatvédõknél Ludolf klónját. Õ Lóbelt, az unokaöccs. Szeretjük :) Gazdit keres!



Szempilla, a törött törpilla :)
2013.10.17.

Kicsi is, kedves is, de sajnos törött is. Õ Szempilla, az apróka termetû, ám mindenkit szende pillaremegtetéssel megszédítõ törött lábú és csípõjû kislány kutya, aki a törökszentmiklósi gyepmesteri teleprõl került a NOÉ Állatotthon / MiniMenhely részlegünkhöz.


Autómentes nap - 2013. 09. 21.
2013.09.19.
Az Európai Mobilitási Hét keretén belül 2013. szeptember 21-én, szombaton a Ferihegyi út - Pesti út keresztezõdésénél rendezi meg Rákosmente Önkormányzata az Autómentes Napot 10.00 és 22.00 óra között. Az egész napos rendezvényen számos program várja az érdeklõdõket, többek között állatsimogatónkkal is találkozhatnak a kilátogatók.


Hókusz eddigi élete
2013.09.09.
Hókusz igazi álomkutya. Kutyákkal, macskákkal, gyerekekkel feltétel nélkül barátságos és kedves. 2008 õsze óta a NOÉ Állatotthon / MiniMenhely részlegének védence. Gyakorlatilag itt nõtt fel a menhelyen, pedig igazi családi kutya, mégsem volt soha családja. Miért????



SEGÉLYKONCERT az állatokért 2013
2013.09.04.
Buli lesz szeptember 15.-én a NOÉ-ban. Ne csináljatok más programot, itt a helyetek! És hogy mi lesz a program? Megtudjátok a cikkbõl :)



Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10. 11 12 13 14 15 | Következő