MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:


Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11. 12 13 14 15 | Következő

Búcsú Diortól
2013.08.21.
Dior ...
Amikor elõször belenéztem a mosolygós szemeibe, csak arra tudtam gondolni, én ezt a kutyát megmentem és talpra állítom ... nem érdekelt senki és semmi, csak az élettel teli csillogó szemeit láttam, a rajongást, az élni akarást, a küzdést és a soha el nem múló mosolyt.
És Õ segített, küzdött, szeretet és mindenkit elvarázsolt aki volt olyan szerencsés, hogy találkozhatott vele. Tudtuk nem lesz egyszerû, tudtuk nem lesz rövid, hónapok, esetleg évek kellenek majd, de a segítségetekkel belevágtunk: mûtét, akupunktúra, fizioterápia. És Õ ezerszeresen meghálált minden pillanatot, minden simogatást, minden törõdést - küzdött, gyógyult, fejlõdött. Megtette az elsõ lépéseket, száguldozott speciális kocsijában és közben mosolygott, mosolygott, mosolygott ...


Dior - állandóan mozgásban!
2013.07.27.

Dior hatalmas lépéseket tett az önálló járás felé. A mellsõ lábai megerõsödtek és tökéletesen mûködnek, kerekes kocsit kapott és megtették az elsõ lépéseket a hátsó lábak is. :)Részletek, képek és videók a cikkben!


Zsömi nyaral, és minden percét élvezi :)
2013.07.12.
Asszem aki ismeri Zsömit...meg sem lepõdik ezen a képsorozaton :D
Zsömi nyaral a Minin,  és minden percét élvezi :D :D :D


Fél éve nálunk....
2013.07.12.
Sziasztok!
Zsömi vagyok, 7 éves ivartalanított zsemle színû labrador srác...az igazán jóképû fajtából! Most épp elég jól érzem magam, mert november óta ideiglenes gazdiéknál vakációzom...de...hát...izé...az igazság az, hogy már nagyon vágyom egy SAJÁT CSALÁDRA! Olyan igazira!


Vadon Jani a MiniMenhelyen szombatozik :)
2013.07.02.
Carmen lassan egy éve a NOÉ Állatotthon / MiniMenhely részlegének védence. Vadon Jani, a Class FM rádió - Morning Show címû mûsorának népszerû mûsorvezetõje egy kis reklámot csinált neki a rádió facebook oldalán, hogy mielõbb gazdihoz kerülhessen :)


GYEREKNAP a NOÉ ÁLLATOTTHONban!
2013.05.24.
2013. május 26-án, vasárnap nálunk is GYEREKNAP lesz!
Szeretettel várunk minden gyereket és gyermeklelkû felnõttet 11:00 és 14:00 óra között.
Lesz itt arcfestés, kézmûves foglalkozások, aszfaltrajz, sorversenyek, vetélkedõk. És természetesen állatsimogató is. Itt lesz velünk Azil a celebróka, Monk a kisvaddisznó, Áfonya és Béfonya a két rosszcsont kecskegida, Bibi a bárány, nyuszik, teknõsök és persze rengeteg simogatásra vágyó kutya, cica, malac és ló ...


Április 22. - A FÖLD napja
2013.04.24.
Minden év április 22-én ünnepeljük a Föld Napját. A kezdeményezés 1970-ben kezdõdött, majd 1990-ben világmozgalommá vált. Emlékezzünk meg együtt a Föld Napjáról :)Szûrõ, avagy minden jó, ha a vége jó :)
2013.04.04.
Megint egy CSODA, egy igazi sikertörténet, ahol küzdöttünk egy életért, és sikerült. ÉL. VIRUL. És gazdira vár. Szûrõ élete igazi sikertörténet. Csak veletek sikerülhet! Köszönjük :)


Dior - Masszázzsal és akupunktúrával a gyógyulás felé
2013.03.18.
Dior ideiglenes befogadója Eszter hatalmas lelkesedéssel és kitartással küzd a CSODÁÉRT. Diorral járnak rendszeresen akupunktúrára és masszázsra is. A sérülés pillanatok alatt történik, a gyógyulás viszont egy nagyon hosszú folyamat. De sem mi, sem Dior nem adja fel, köszönjük, hogy Ti is kitartotok mellette, és támogatjátok õt :)


Húsvéti állatságok a NOÉ Állatotthonban 2013.03.31.
2013.03.16.
Idén is szervezünk Húsvéti mulatságot. 2013. március 31-én vasárnap 11 és 14 óra között várjuk a kicsiket és a nagyokat, állatsimogatóval, kézmûves foglalkozásokkal, arcfestéssel és próbalovaglással gyerekeknek.


Dior - A gyógyulás útján
2013.03.05.
Dior végre-végre ideiglenes befogadónál:) Köszönjük mindenkinek, aki segíteni próbált, de legfõképpen befogadójának, aki a kezelésekre is hordja õt rendszeresen. Dior nem adja fel, köszönjük, hogy Ti is kitartotok mellette :) :)


Szûrõ, aki átlát a szitán, és köszöni, nem kér a Szivárványhídból :)
2013.03.05.
Szûrõ sokkoló képeit látva sokakban az azonnali altatás merült fel, de ez a tûzrõl pattant kiskutya megmutatta 1 nap alatt, hogy élni és küzdeni akar !!! Hajrá Szûrõ :)


Dior - A harc folytatódik !
2013.02.15.
Dior harca tovább folytatódik. Az MRI vizsgálat és a mûtét után már azon ment a drukk, hogy az egyik legalapvetõbb funkció, a pisilés beinduljon. Elkezdtük az akupunktúrás kezelését is. És hogy van-e eredménye? A cikkbõl kiderül :)


27....
2013.02.14.
Na persze, most nem a koromról szeretnék valami vicces anekdotázgatásba kezdeni, hanem a kutyáinkról szeretnék írni Nektek pár sort, Angyalok. Ugyanis február 10-ét írunk és azt kell mondjam, hogy már közel 30 kutya került a gondozásunkba..pedig alig kezdõdött el a 2013-as évünk.


Dior - Harc az életért ! ! !
2013.02.11.
Látjátok ezt a mosolygós szempárt és vigyori arcot? Õ Dior. Tápiószelén gázolták el egy januári éjszaka. A gerince sérült és sajnos mind a négy lábára lebénult. Az MRI vizsgálaton, mûtéten túl vagyunk. Most IDEIGLENES BEFOGADÓT keresünk számára, akinél rehabilitálódhatna, hiszen ha õ nem adta fel, akkor mi se tehetjük :)


Búcsúzunk...
2013.02.04.
... Hogy lehet mondatokat formálni ott, ahol szavak sincsenek ...
... Elvesztettünk valakit és próbáljuk elfogadni, feldolgozni, de ezt képtelenség ...
Elment Móni és Yoda, és soha, soha, soha nem lesznek már itt velünk. Egy pillanat alatt, értelmetlenül és visszafordíthatatlanul itt hagytak mindent, anyát, testvért, szerelmet és a noés családot. A hír rövid és gyomorba vágó: tragikus autóbalesetben elhunyt Csáki Mónika és imádott kutyusa Yoda.


Kegyeleti állathamvasztás
2013.01.09.
Amit egy kisállat szeretete tud adni, az a boldogság, amit a velük eltöltött idõ alatt érzünk semmivel sem összehasonlítható érzés. Ezekre a vidám percekre gondolunk akkor, amikor felelõsen magunkhoz veszünk egy TÁRSállatot. Mikor egy állati családtagot választunk, nem gondolunk arra, hogy mennyit él, milyen hosszú idõt tölthetünk el együtt, mennyi közös élményt szerezhetünk, melyre egyszer majd könnyes szemmel gondolunk vissza mosolyt csalva arcunkra.


Ivartalanítási akció
2012.12.22.

A NOÉ Állatotthon Alapítvány a Vidékfejlesztési Minisztérium Zöld Forrás program támogatásával kutya és macska ivartalanítási akciót hirdet.

Az ivartalanítás ideje: 2012. december 20-tól, a támogatás pénzügyi keretének kimerüléséig, de legkésõbb 2013. február 28. napjáig tart.


Kötelezõ mikrochip, átok vagy segítség?
2012.12.06.
Arról már talán mindenki hallott, hogy az állatvédelmi törvény és a kapcsolódó jogszabályok rendelkezése értelmében 2013. január 1 után minden 4 hónapos kort betöltött kutyát kötelezõ egyedi azonosító mikrochippel ellátni és azt regisztrálni az erre a célra fenntartott adatbázisban.
Sokat beszéltünk már errõl és természetesen ezzel kapcsolatban is megoszlanak a vélemények, rengeteg a felvetõdõ kérdés, félelem mind a gazdákban, mind az állatvédõkben és az állatorvosokban is.


Ég veled Lacika ! :(
2012.11.03.
Már megint nem sikerült. Már megint a miénk maradt egy CSODA, nem tudtuk megosztani senkivel. Nem tudtuk elhitetni senkivel, hogy Lacika imádnivaló, kedves kis pacsimûvész, aki bearanyozhatja egy gazdi életét. A mienk maradtál, sohasem feledünk :(Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11. 12 13 14 15 | Következő