MiniMengely logo

Gazdit keresünkGazdit keresünk Gazdira találtakGazdira találtak In memoriamIn memoriam

Kutya hírekKutya hírek (W)ebnapló(W)ebnapló SikertörténetekSikertörténetek Kutyatartási tanácsokKutyatartási tanácsok Hírek a gazdiktólHírek a gazdiktól

FórumFórum FotóalbumFotóalbum LetöltésLetöltés LinkekLinkek

Mit jelent a virtuális örökbefogadás?Mit jelent a virtuális örökbefogadás?

Információ önkénteseknekInformáció önkénteseknek

Mit adományozzak?Mit adományozzak?

Számlaszám és adószám
BANK INFO:
Beneficiary Name: NOÉ ÁLLATOTTHON ALAPÍTVÁNY
BANK NAME: OTP BANK RT
Address: H-1102 Budapest, Kőrösi Csoma stny.
SWIFT: OTPVHUHB
IBAN HU66 1171 0002 2008 4606 0000 0000
FőoldalFőoldal RólunkRólunk ElérhetőségeinkElérhetőségeink Hogyan segíthet?Hogyan segíthet? Örökbefogadási és leadási tudnivalókÖrökbefogadási és leadási tudnivalók TámogatóinkTámogatóink
⇐ Válasszon a cikkek közül!
Feliratkozás hírlevelünkre:


Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9. 10 11 12 13 14 15 | Következő

Tofu, a tufa bullterrier nõce gazdit keres!
2014.07.23.
Süket bullterrier nõcénk, Tofu hosszú gazdis élet után egyszer csak önhibáján kívül megint otthontalan lett :( Fajtaismerettel rendelkezõ, süket kutyás tapasztalattal és türelemmel rendelkezõ új családot keresünk számára.Bõrférgem van. ADSZ NEKEM EGY ESÉLYT?
2014.07.22.
Tasak vagyok, egy jó kis csávó. Mindig vidám, mosolygós kutya, élvezem az életet. A NOÉ Állatotthon / MiniMenhely részlegén élek jelenleg, de folyamatosan új kéglit és persze családot keresek. Egy pici baj van velem: bõrférges vagyok. Tudod mi az? És ennek ellenére adnál nekem egy esélyt?


Elment Buvié :(((
2014.07.22.
Buvié az Illatos úti ebrendészeti teleprõl került a gondozásunkba 2012. végén. Akkor 12 éves volt. A kora ellenére hihetetlenül aktív, vitális és játékos volt, így nagyon reménykedtünk, hogy még lesz pár boldog, gazdis éve egy vizslaszeretõ családban. Sajnos reményeink nem váltak valóra, és már sohasem fognak: Buvié tegnap örök álomba merült :( :( :(


Ripityom, a puzzlekutya
2014.07.18.
Emlékeztek még Ripityom kutyusunkra? Februárban Szolnokról érkezett, az alig 1 éves kislány kutya. Nem véletlen a névválasztás, hiszen valamilyen óriási trauma miatt szó szerint ripityára volt törve mind két mellsõ lába. Azóta eltelt 5 hónap, íme a friss hírek róla :)Medve koma VETORYL kapszulát keres!
2014.06.26.
Vetoryl kapszula kerestetik!
Sosem lehet tudni alapon érdeklõdnénk nincs-e elfekvõben Vetoryl 30 mg kapszula valakinél. Sajnos Medve koma, a PRÉRIRÕL mentett veterán shih-tzu - aki már 4 éve a NOÉ Állatotthon MiniMenhely részlegének védence - eléggé betegeskedõ.


A hét kutyája: Bakancs
2014.06.24.
Bakancs igazi kajla, babaszagú kölökként került a gondozásunkba még 2012-ben. Azóta eltelt 2 év és bár esztétikailag nem mondható tökéletesnek a kiskorában sérült lába, de a lelke 100%-ig az.
Igaz szombaton csak annyit látni belõle, hogy le-föl szaladgál a kennelben azért, hogy a sétáltatók hada Õt is észrevegye,de hétköznap teljesen más.
Ha beülsz hozzá a kennelbe/vagy kiveszed és leülsz vele a színpadra egy igazi bújós szeretetgombóc válik belõle, akit nem érdekel hogy mentek e km-es túrákra vagy sem... csak az érdekli, hogy addig amíg ott és akkor együtt vagytok, csak vele foglalkozz. Bújik, puszikat oszt és folyamatosan néz Téged, hogy talán most..talán ez lesz az a pillanat, amikor hazaviszed?


Andalgó: Most még andalogni is nehezen andalog
2014.05.24.
" Van nekünk egy édes pincsink, Andalgó a neve,
Exgazdája bizony csúnyán kitolt vele.
Amikor már nem tudott menni, s nem volt kedve Õt gyógyíttatni,
inkább leadta egy gyepmesteri telepre altatni.

Ekkor állatvédõk kértek tõlünk segítséget, nem is tudtunk nemet mondani,
Felköltözött hát Budapestre, ahol CsodaBodánk még meg szeretné mûteni.
A mûtét ára sajnos egyáltalán nem kevés,
de a segítségetekkel a pénzt összegyûjteni nem lenne nehéz.

Sokszor kevés is nagyon sokat számítana,
és utána Andalgó újra tökéletesen járhatna!
Aki egy kicsivel is, de hozzájárulna,
az adott számlaszámra "Andalgó" címszóval utalhatna "


DeForma, alakul a jóforma
2014.05.16.
Ahogy korábbi beszámolónkban elõre jeleztük, DeForma kutyusunk a hét elején átesett az elsõ lábkorrekciós mûtéten. Nagyon komoly beavatkozás volt, de úgy tûnik jól sikerült. Mi nagyon bizakodóak vagyunk, ahogy csodatevõ Boda dokink is.
A mûtétrõl részletes, fényképes beszámoló a cikkben. (FIGYELEM! A cikkben 18+ fényképek találhatóak!)


DeForma, avagy mibõl lesz a jó forma?
2014.05.09.
DeForma fiatal, másfél év körüli keverék kan kutyus, akinek csont-növekedési zóna zavar miatt deformált mind a két mellsõ lába. Igaz, hogy DeForma még fiatal, de sajnos most már csak drasztikus és bonyolult mûtéttel / mûtétekkel lehet javítani az állapotán.
Nem lehet tovább húzni, DeForma jobb mellsõ lábát azonnal mûteni kell.


MAJÁLIS RÁKOSMENTÉN 2014
2014.04.27.
Mint minden évben, idén is nagyon igényes és változatos programmal készül Rákosmente Önkormányzata május 1-re. A programok délelõtt 10-kor kezdõdnek és este 10 órakor záródnak Molnár Ferenc 'Caramel' élõ szuperkoncertjével. Az ünnepi hétvégén állatotthonunk is szeretettel várja a látogatókat és támogatókat. A Majális részletes programja megtalálható a cikkben!


Stampedli - teljes élet 'gólyalábon' :)
2014.04.11.
Stampedli egy bordeaux-i dog fajtájú, hatalmas termetû kutya, aki mûlábat kapott. Miért volt rá szüksége? Hogyan készült a protézis? És hogy tudja használni Stampedli? A cikkbõl minden kiderül :)Bodri beköltözne....
2014.04.08.
Szervusztok Kedveskéim!
Engedjétek meg, hogy hajlott koromra való tekintettel, kicsit mesélõsebb formában osszam meg Veletek történetemet. Nem vagyok már fiatal, még az elõzõ évezredben születtem. Gazdámmal együtt öregedtünk meg. Imádtam, amikor közösen totyogtunk el a boltig, ott megvártam, amíg bevásárol, majd ugyanolyan tempóban, ahogyan jöttünk úgy is mentünk haza. Így éltük a mindennapjainkat édes kettesben. Esténként vacsorázás közben együtt tv-ztünk, beszélgettünk a magunk módján…


Zurück, vissza az Életbe!
2014.03.30.
Ezt a pici jószágot 13 évesen leadták az Illatos úti ebrendészeti telepre elhanyagolt állapotban. Már megint a szokásos történet: gazdija meghalt, õ pedig nem kellett az örökösöknek. Szegény persze nem értette, hogy mi történik vele :(((( Zurück lett a neve, ezzel is biztatva, hogy ne adja fel, küzdje vissza magát az Életbe!Keno, a szerencsefia
2014.03.27.
Keno még 2014. januárjában lett a NOÉ Állatotthon / MiniMenhely részlegének védence. Az út szélén feküdt egy bokorban sérülten. Autó üthette el, aminek következtében mindkét szeme durván bevérzett és az állkapcsa is eltörött. A rehabilitációja most egy implantátum és roncsolt szemgolyó eltávolító mûtéttel ért véget. Gyógyulása folyamatban, már csak egy ÁLOMGAZDI hiányzik :)


Fekete Hattyú és családja :)
2014.03.20.
Egy rakomány kutya megmentésén dolgoztunk a minap. Egy boxer kannak kértek segítséget, akit Boxer fajtamentõ csoportunk vállalt, de kiderült, hogy tartozik hozzá egy fekete színû, labrador keverék szuka 6 frissen ellett kopasz kukackával. Természetesen õket sem hagytuk cserben. Drukkoljatok a picikéknek az életben maradáshoz !!!Napsugárnak újra süt a napocska :)
2014.03.15.
Mert mi hisszük, hogy az emberek alapvetõen igenis jók, és ez most is bebizonyosodott! Pénteken, amikor közzétettük szépséges, összetört szívû Napsugár történetét, még mi sem sejtettük, hogy a történet szó szerint néhány órán belül teljesen váratlan fordulatot vesz ...


Napsugár (Medál), akinek beborult az ég :(
2014.03.14.
A most következõ történetrõl mindenki döntse el mit gondol. Mi azt gondoljuk, hogy ... és közben megszakad a szívünk :( Ez a rettegõ kiskutya, aki remegve mered a semmibe Medál-Napsugár, mától a menhely lakója, de hogyan került ide?


Csókos öreglány, Ficánka , gazdiért kiált :)
2014.02.28.
Ficánka egy tündéri, idõs pincsihölgy, aki a váci Zöld Menedéktõl került a NOÉ Állatotthon / MiniMenhely részlegének gondozásába. Utcán találták: fogai rettentõ állapotban voltak, szemeivel idõskori lencsehomály miatt rosszul lát, hasán hatalmas sérv éktelenkedett. Egészségi állapotát sikerült rendezni, most már csak egy gazdi hiányzik a boldogságához. Segíts nekünk megkeresni :)


RETRO hírek, avagy formás popsi gazdit keres :)
2014.02.27.
Retro idõs malamut kan, aki egy hatalmas, átszakadt gátsérvvel érkezett a NOÉ Állatotthon / MiniMenhely részlegéhez január végén. Azonnali sebészeti beavatkozásra volt szükség. Hátracsúszó belsõ szerveit orvosaink visszahelyezték a megfelelõ helyekre, és megplasztikázták Retro popóját. Retro 1 hónappal a mûtét után úgy néz ki mint egy elcseszett pávián, de cserébe teljesen egészséges :)


Egy újabb NOÉs csoda: a mûtét után azonnal lábra állt Ripityom :)
2014.02.25.
Ripityom egy újabb NOÉs csoda: hihetetlenül komplikált, 5 órás mûtét után mindössze 20 órával már lábon várta a kórházban az orvosokat. Lábon ment ki pisilni, és 4 lábon állva fogyasztotta el a reggelijét is. Hihetetlen és csodálatos :) :) :)
Előző | 1 2 3 4 5 6 7 8 9. 10 11 12 13 14 15 | Következő